Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezykowy problem

mam prawo sie obrazic?

Polecane posty

Gość jezykowy problem

moj chlopak wraz z kolega odwiedzili mnie dzis w pracy i on nie jest polakiem(jestem zagranica,nasz staz to mniej wiecej pol roku) no cos sobie zartowalismy ze ktos go nauczyl jakichs polskich slowek i pytal co to znaczy itd i ja cos powiedzialam zeby sie nie madrzyl po chyba ja znam lepiej polski,a on zaczal sie cos w zartach upierac a ja ze taka prawda i dowalil mi przy tym koledze,ze ja nie mowie dobrze w ich jezyku (przez chwile pomyslalam ze to zart) i powiedzialam ze mowie dobrze,a on znowu ze nie,ze to ze rozmawiam nie znaczy ze umiem. zatkalo mnie.powiedzialam mu ze skoro nie umiem rozmawiac w jego jezyku wiec po co ze mna jest i ze wiecej nie gadamy i odeszlam. niby glupota no ale jestem wrazliwa na takie cos,bo wlasnie wiele osob mi mowi ze jak na tak krotki pobyt tu mowie b.dobrze.bez akcentu itd ale ze dobrze i on wcale mnie nawet nie przeprosil chyba nie musze dodawac ze po wlasnym chlopaku nie oczekiwalam jakiegos gnojenia mnie.takie cos tylko podkopuje moja samoocene. mam prawo sie obrazic?czy to nic takiego

Gość Dwudziestotrzylatka.
Głupota, Twoja reakcja wg mnie dużo przesadzona.

Masz czy nie masz prawa, już się to zrobiłaś :D Wszystko za bardzo do siebie bierzesz, w sumie ja też tak miałam, ciężko się tego wyleczyć :O

Gość dfghj
oczywiscie ze mialas prawo! swiete prawo1 moglas mu jeszcze z liscia wyplacic! tylko ty mozesz z kogos kpic i wmawiac mu ze lepiej znasz swoj jezyk, bo to przeciez swieta prawda! i jestes przeciez tak doskonala ze jego jezyk tez znasz lepiej! gbur jeden nie potrafiacy sie zachowac

Gość przesadziłas i jeszcze
zachowałaś się jak idiotka

Gość kotka cnotka
masz racje tez bym sie sfochala.

Gość ło matko polko
jeśli masz 15 lat i mniej to jeszcze takie zachowanie ujdzie, bo w tym wieku jest się przewrazliwionym na swoim punkcie, ale jesli masz 15 lat i wiecej to znaczy że niezły z ciebie przypał

Gość jezykowy problem
no ale ja go w zaden sposob nie obrazilam! on nie zna polskiego wiec po co sie madrzy.

Gość ale śię uśmiałam
to jak przyjdzie się kochać, to mu powiedz, że nie bo on nie umie po Twojemu, to,że robi, nie znaczy że umie ;)

Gość Marek Juransky
Podaj goscia do sadu. Jestem adwocatem w UK i moge ci w tym pomoc.

Gość jezykowy problem
no niezly przypal ze mnie,masz racje to juz nawet nie chodzi oto ze on stwierdzil,ze nie mowie dobrze,tylko po co w jakis sposob wpedza mnie kompleksy,chyba wiadome jest ze po ponad roku w obcym kraju(nie jest to kraj anglojezyczny) nie bede gadac perfekcyjnie a on powinien mnie wspierac.

Gość jezykowy problem
nawet mina jego kolegi mowila ze on przesadzil. w dodatku co innego jak powie mi to sam na sam a nie wysmiewa mnie przy koledze. moze glupota ale zawiodlam sie na nim.

Gość jezykowy problem
a lat mam 16

Gość jezykowy problem
nie 16 tylko troche wiecej,inaczej nie moglabym pracowac:)

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaaaa
:o Ale zal.... Facet chcial byc zabawny, popisac sie przy koledze ze zalapal jakies polskie slowka,ty go osmieszylas przed kolega wiec sie odplacil.I co sie dziwisz? :o Zachowalas sie jak gowniara.

Gość jezykowy problem
ale ja go nie osmieszylam,powiedzialamze to slowo nie ma tego znaczenia

Gość jezykowy problem
widze ze mam troche inne podejscie do tego.,bo wg mnie osoba ktora mowi ze chce byc ze mna,ze zalezy jej na mnie nie robi czegos takiego'- ja to odbieram jako probe obnizenia mojej wartosci.