Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOTECZEK....

TABLETKI ...pomozcie prosze

Polecane posty

Gość KOTECZEK....

mam problem bralam 1 opakowanie tabletek anty rigevidion... i antybiotyk amoksiklav... skonczylam antybiotyk i zostaly mi jeszcze 3 anty.. teraz jestem w przerwie 4 dzien... czy jesli zaczne nastepne opakowanie 8 dnia to bede juz normalnie zabezpieczona.. prosze o pomoc

Gość KOTECZEK....
prosze niech sie ktos wypowie...

Gość KOTECZEK....
zostaly mi 3 tabletki jak zakonczylam antybiotyk.. wzielam je i teraz mam przerwe.... zle napisalam..

Gość KOTECZEK....
chodzi mi o to czy od 2 opakowania bede juz normalnie zabezpieczona... poniewaz antybiotyk obniza skutecznosc w jakims stopniu

Gość ale się uśmiałam
bedziesz,bo antybiotyk juz nie bedzie dzialal

Gość KOTECZEK....
no moze to smieszne ae to bylo moje 1 opakowanie... i jeszcze sie nie orientuje..

Gość KOTECZEK....
ale*

Gość KOTECZEK....
wiem ze nie kazdy ale ten akurat obniza.. dzis mam jakies plamienie niewiem wogole brzuch mnie boli jak na okres a Tu krwawienia brak..ale jeszcze czas,... a czy teraz w przerwie tez jestem zabezpieczona jesli antybiotyk obnizal skutecznosc ...

Gość ale się uśmiałam
nie do tygodnia, tylko w czasie, kiedy antybiotyk działa w organizmie, ale lepiej wydac na prezerwatywy niz potem plakać, więc w sumie zgadzam sie z przedmówczynia :)

Gość KOTECZEK....
antybiotyk skonczylam w sobote... tabletki anty do wtorku... czyli 7 dzien juz mija dzis od antybiotyku... tylko ze w tym czasie nie bralam tabletek bo jest przerwa i zastanawia mnie to czy jestem zabezpieczona

Gość KOTECZEK....
no tez sie zgadzam.. tylko nie cierpie gumek :)

Gość fgvfr
przede wszystkim sprawdz w internecie,czy ten atybiotyk obniza skutecznosc tabletek. 1.jezeli nie obniza, to wszystko ok. 2.jezeli obniza- najlepiej nie robic przerwy miedzy opakowaniami. ale jezeli juz ja zrobilas, to podczas brania antybiotyku i 7 dni po zakonczeniu kuracji, lepiej dodatkowo sie zabezpieczac.

No to jak boisz się ciązy, albo nie cierpisz gumek, to zrezygnuj na chwilę z seksu, to chyba nie problem? I wiem, że w trakcie brania antybiotyku, ale moim zdaniem, lepiej uważać, niż chodzić z niechcianym brzuchem ;)

Gość KOTECZEK....
no tak lepiej sie powstrzymac... dzieki za odpowiedzi :)