Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mateńka86

Jak to jest z seksem w czasie ciąży??

Polecane posty

Gość przyszła mateńka86

Jestem w 23 tyg.ciąży a mój mąż strasznie boi się kochać ze mną że niby krzywdę dzidzi zrobi,a mi tego tak strasznie brakuje,czasami mama taka ochotę a jego nie idzie przekonać,dodam że ja mama 24 lata a on 29

Gość ale śię uśmiałam
no prosze cie,co za bzdury :O ja sie kochałam z moim Słonkiem do ostatniego dnia przed porodem :D

Gość ale śię uśmiałam
przez stosunek, żeby była jasność :P

Jeżeli ciąża nie jest zagrożona i nie ma żadnych innych przeciwskazań to śmiało, możecie nawet z sypialni nie wychodzic jak macie taką ochotę :D Jak mąż się boi to zabierz go na następne badania i niech lekarz mu to powie :)

Gość przyszła mateńka86
tylko ze ja juz dwa razy bym poroniła ale udało sie uratowali nasza dzidzie i dlatego boi sie

No a co z orgazmem?Ile razy w tyg go macie?? Czy podczas seksu mozna jakos uszkodzic lozysko, bo wiadomo macica wtedy jakos pulsuje czy cos?

Gość przyszła mateńka86
pani dr na poczatku nie pozwoliła a teraz jest juz ok mimo to strasznie sie boi,raz mocno krwawiłam i wylądowałam w szpitalu z własnej głupoty krzywde dziecku bym zrobiła bo sprzatałam w łazience i brzuch nagniotłam, mąż twierdzi ze to jednak było przez nocny seks i od tej pory tak sie wystraszył

No a co z orgazmem?Ile razy w tyg go macie?? Czy podczas seksu mozna jakos uszkodzic lozysko, bo wiadomo macica wtedy jakos pulsuje czy cos?

Gość przyszła mateńka86
tłumacze mu ze nie zrobi krzywdy,widział na usg córę i ostatnio wyczuł ruch akurat maleńka ma tam nóżki,mówie ze umieram z braku kochania sie a on........eh

Gość ale się uśmiałam
ja tez bylam na podtrzymaniu w kazdej ciazy, ale potem bylo ok i lekarz nie bronil

Gość przyszła mateńka86
nie uszkodzi łożyska kochając sie ze mna,kochamy sie raz na tydzien

Gość przyszła mateńka86
Ja byłam już dwa razy w szpitalu w 6 tyg i w 13tyg. bylismy na usg wczoraj zeby płeć poznac i mama nadzieje ze juz do porodu bedzie dobrze tylko musze chyba na necie porzadnych argumentów znalesc i porozmawiać z nim bo ja usycham hehe bez tego

Gość przyszła mateńka86
brzuch mi juz rośnie to wiadomo ze nie kazda pozycja odpowiada prawda??

jeśli lekarz pozwoli to można, ale nie wolno gnieść brzucha, ja się kochałam z facetem na boku od orgazmu nic się złego nie dzieje dziecku :) a sex jest dla niego miły bo sie kołysze :0 a jak matce produkują sie endorfiny to i maluch z tego korzysta

Gość ale się uśmiałam
jest wiele pozycjci w ktorych mozecie sie kochac i dziecku nic sie na pewno nie stanie, zaufaj mi, jestem juz podwojna mama to wiem co mowie :)

a tuż przed porodem sperma jest bardzo cenna :) dzięki niej rozmiękcza sie szyjka macicy i poród jest łatwiejszy, jak nie sperma to lekarz może zlecić kupno maści za 200 zł więc sex jest wskazany nawet jak zaczyna sie poród :D

Gość przyszła mateńka86
dzięki za odpowiedzi,męża to chyba w nocy napadnę hehe

Gość ale się uśmiałam
prosze :) miłych igraszek 🖐️