Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gerrrtruda

marzę o własnym mieszkaniu.

Polecane posty

Gość gerrrtruda

wystarczyłaby kawalerka- moze byc nawet wynajmowana.

Gość dzięki za info
Czego od nas oczekujesz? Pogłaskać?

Gość gerrrtruda
pocałować:):):)

Gość dzięki za info
😘

Gość cccccccccccccccccccccc
Ja też - powiem szczerze czy raczej napiszę. A najbardziej o życiu takim - idę do pracy, wracam z pracy I NIC MNIE WIĘCEJ NIE OBCHODZI. Czy to tak trudno zrozumieć? Jeszcze biorąc pod uwagę ile mam lat? Ale żyję w takim psim jakimś małpim gaju, że nie, że nie rozumie tego nikt. Ale tu zawsze tak było w tym domu :( Obłęd :(

Gość gerrrtruda
ccccccccccccc- tez bym tak bardzo chciała. być u siebie. a ile masz lat skoro mowisz ze trzeba i to wzias cpod uwage?

Ja to tak powiem szczerze zawaliłam sobie wiele rzeczy w życiu, ale też mam jakąś taką matkę rozwaloną umysłowo - nie wiem. Ja sobie miałam 2 kierunki robić w życiu, dzienny zaocznie i by było, to co w prywatnej dziennie i by musiała mi płacić za to co dziennie robiłam i bym ją wyśmiała dziś, ale... coś tam też by się przydało, akurat zaocznie. A ona? Jakieś pierdy mi wmawiała. Dziś myślę, że dzieci alkoholików nie powinny mieć dzieci. Bo nie - bo są głupie, chore umysłowo. To samo sieroty. Robią se dzieci, żeby ...? Nie wiem. Niedobrze mi :(

Gość gerrrtruda
ja mam cala "rodzine" rozwalona. i chyba juz nie mam sily na nich. wiec co robisz i dlaczego nie mozesz sobie pozwolic na wyprowadzke?

Nie napiszę Ci ile mam lat bo nie. Choć te 2 fakultety i tak były bez sensu. Z sensem była tylko moja wizja w tym wszystkim, ale rób tu co ty chcesz z taką głupią matką. To już lepiej idź się na drzewie powieś. A ojciec też. I na koniec - ONI PŁACĄ! A niech się ... i tak dalej. Tyle dziś o nich myślę :( AMEN :( Oni i ich ściany. Nie mogę :(

Nie stać cię na wyprowadzkę? Co ty bredzisz? Jakieś wiejskie świry mnie blokują 4 rok, po sądach się włóczę jak debilka mając ojca na stanowisku. Kim ja jestem? Głupią wariatką. jakiś Żyd pojebany -murzyn czarny jak smoła dla mnie mnie z uczelni ściga - pojebana w łeb matka - oto odpowiedź na wszystko :( I cała rodzina. Nie wiem co oni teraz mają w mózgach? Nie chcę wiedzieć. Nie chcę ich znać. Wariaty :(

Gość gerrrtruda
skoro skonczylas 2 fakultety to chyba masz w porzadku prace. ojejku- nie musisz mowic- tak zapewne jestem starsza.

Gość gerrrtruda
aha- inna bajka.

Tak tylko napisałam. Już durniejszej rodziny niż moja nie ma. Do tego doszedł brat zakochany w okolicach 30stki i bezpłodna bratowa złodziejska. Już przeżyję wszystko teraz , ale normalnie rzygać mi sie chce jak widzę to wygodne towarzystwo. To ja zapierdalałam po wynajmach żeby studia skończyć, a tu kuźwa - żeby nie kląć gorzej - jakaś pierdolnięta w łeb blond cizia mnie będzie pouczać , że miałam zrobić rozkrok. I pomyśleć że ma ślub kościelny i tam co niedzielę łazi. A moja matka też. Boże - normalnie im dalej od tych pustych łbów dwóch tym lepiej :( Wziąć i obydwie je walnąć łbem jedna o drugą. Takie same dwie głupie wariatki. Nie wiem. Ale no moja matka im starsza tym głupsza. Zero rozumu ma ta obca kobieta dla mnie :( Jakaś kucharka to jest i tyle - niespełniona zawodowo :(Zwykła wariatka :(

Gość oj nie nie napewno nie
ccccccccccccccccccccc bez urazy ale masz bicia w tej swojej cienkiej główce...

Nie bo mnie skurwiel 4 lata temu wyrzucił z pracy. Taki sobie dyrektor skurwielek - są tacy. Wszędzie wącha co która ma w majtach. Są tacy. Takie skurwielec to był. Tak musiało być. Nie rozumiem chuja do dziś. Ale taki się trafił :( Może strasznie się wyrażam, ale Boże - co za ludzie - czy są jeszcze gorsi? Trudno mi to sobie wyobrazić. Naziści chyba byli gorsi :( I tyle. I stalinowcy.

Ale jacy ci ludzie gdzie jestem są wygodni powiem wam. A nie zostawią w spokoju - nie ma szans. No tacy obrzydliwi - wszystko muszą wiedzieć i musisz wszystko robić co chcą. A ja mam tu 10 lat. Jakieś pierdolce chore na łeb jak dla mnie. A że sąd istnieje to nie wiedzą. Tylko wiedzą , że jest ksiądz. Ale ksiądz to nie jest państwo. Nienawidzę tej wiochy :(

Teraz musze pisać o pracę słuchajcie i nie wiem jak mam to odkręcić - 5 miesiąc bezrobocia. Super wyglądam :( 4 lata bezsensowne lata - no to myślałam, że proces wygram. Nie no - mi się to w głowie nie mieści. Wziąć i pijusów zaskarżyć do jakiegoś trybunału. Ale lepiej olać, nie? Do tego dążę. No bo ja tu chyba ZWARIUJĘ :(

Gość znowu ta schizofreniczka

wiecie co - tylu alkoholików co tu to nie ma nigdzie chyba. I tylko mój dziadek tu pił. Jacy ci ludzie są chamscy. A no to jak pił to pił i koniec. To wszędzie powinnam miec przechlapane na amen. Nie - znęcanie się. Nie rozumiem. No ale cóz... teraz jak po 4 latach im się znudziło - oby!!! - to już nie wiem czy gorsze znęcanie się 4 lata czy olewanie. A ZASKARŻYŁAM W SĄDZIE TO ZNĘCANIE SIĘ NADE MNĄ. Żeby nie było, że nic nie robiłam. Zaskarzyłam to. I co? Ja kiedyś zabiję tę sędzinę przez którą miałam dalsze piekło. Osobiście walnę ją czymś ciężkim w łeb tak, że krew poleci. Bo na to wyłacznie zasługuje ode mnie. Bez słowa.

Gość gerrrtruda
aha, cccc- chyba może powinnaś pogadać z kimś. jakimś terapeutą czy kimś.

Gość ooo mogę się przyłączyć
do dyskusji :classic_cool:

Szanowna gertrudo - najlepszym psychoterapeutą będzie dla mnie wyprowadzka stąd gdzie obecnie przebywam, spokojna praca i swój kącik, gdzie oddam się lekturze arcyciekawych pozycji lekturowych. W SAMOTNOŚCI I CISZY!!! I w zapomnieniu.

Może mi sie uda jeszcze - ludzie są wredni, ale ci tu? :( A najgorsza w tym wszystkim to moja matka - wiecie co - nie znoszę tego, nie rozumiem , już chce wyjechać i koniec - no to co się wtrącasz w życie dziecka jak masz je od A do Z w dupie. Wiadomo, że nic mu się nie uda. Teraz jedyne co mogę TO PORAZ KOLEJNY JĄ ZNIENAWIDZIĆ. Ona i jej koleżanki, a ja miałam robić to co ...ojciec. Czy ona była normalna? Ja nie wiem. Widocznie źle myślała bo wszystko bez sensu. W Polsce myślała źle. W końcu była sierotą z głupiej rodziny. Ja nie wiem. Czuję się jak bez piątej klepki przez nią. Mam tego dosyć! Ci wszyscy ludzie - gorzej niż dekle :( Albo ja już zgłupiałam? :( Czas pokaże. W każdym razie rok już wyjeżdżam i nic. Rok już tak na maksa. Ogólnie już 8 lat wyjeżdżam. Ale rok to już mam dosyć :( Bo mam ! :(

Gość mieszkanko-pomaryc-dobra-rzecz
http://listonic.pl/dagaa/choinka 😘 PLISSSSSSSSSSSSSSSS Do końca konkursu pozostało niewiele dni siostra jest na 4 miejscu pomóżcie dostać się jej na podium i kliknijcie, załóżcie własne choinki KLIKAĆ MOŻNA CODZIENNIE :)

Cała daremnota sieroty polega na tym, że w życiu robi wszystko na pokaz. No wszystko. Bo wiecie - w innym mieście skończyłabym studia i mnie 10 lat nie ma. No wszystko mi narzucała bo kasy nie miałam. Jak ja żałuję że poszłam do liceum. DRAMAT. Nie wiem jednak co mogłoby być po techinkum, ale...czy ja zawsze musiałam być ze wsi? Czy naprawdę? No to mogłam iść na rolnictwo bo wszystko bez sensu, nie? :(

Jak czytam Twoje wypowiedzi> ccccc> Ty powinnaś skorzystać z rad psychologa, bo ja momentami nie rozumiem o czym Ty piszesz. Jedno co wiem> miałaś ciężkie życie...

Gość zarośnięty człowiek
a miewasz zatwardzenia? jak pracują twoje jelita? to ważne wbrew pozorom!

Z psychologiem jestem w kontakcie mailowym. Wysłał mnie co prawda do psychiatry, ale ...nie skorzystałam z tej porady bo czułam się NIE ZROZUMIANA przez tego psychologa. Mam kontakt też z psychiatrą. Sporadyczny. Może w przyszłym tygodniu nastąpi. Czego mogę się dowiedzieć? Że jest wiele młodszych ode mnie - to wiem. I lepszych. I tak dalej. To jedno. A inne rzeczy? Że chyba się robię dewotką. Ale to mam po matce mu powiem. To genetyczne! I co mi zrobi?

Gość cccccccccccccccccc sluchaj
o czym Ty gadasz? Czy mozesz prosze opisac te twoje ostatnie 10 lat od a do z i o co wogole chodzi???? Nic nie rozumiem.A chcialabym zrozumiec.

chodzi ci o moje jelita czy jelita gertrudy?