Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka9999

facet z sieci

Polecane posty

Gość kobietka9999

poznalam na czacie chlopaka... wieem, banalny nastoatkowy temat, wieem, niektórzy pomyślą moze różne rzeczy, ze namącił jej w głowie, następna co sie dala zlapać...itp, ale i tak opowiem o co chodzi. Sama sie nigdy nie spodziewałam ze bede kiedys w takiej sytuacji... ponieważ uwazam sie raczej za rozsadna dziewczyne... ja mam 22 lata, on 26,gadamy na gg od 3tygodni, mamy duzo wspólnych tematów, narawde bardzo fajnie nam sie rozmawia;) lubimy sobie pozartować itp,;) polubilam go, aż sama nie moge w to uwierzyć, ale bardzo bym chciala sie z nim spotkac, jest teraz za granica ale przyjezdza w lutym do Polski i ma mnie odwiedzić... a ja nie wiem co zrobic.. bo on wspominal ze moglibysmy sie wtedy wybrac na jakąś impreze.. i tu wlasnie mam problem... bo pierwszy raz sie zobaczymy i na impreze od razu... tzn planuję jak już, iść z siostra,ale juz sama nie wiem.. i napisalam mu ze nie ma u mnie warunkow zeby go przenocowac, a on na to ze moze w hostelu spac... bo jakże, pierwszy meeting i go jeszcze prznocowywac... bo gdyby mial przyjechac tak tylko o, na kawe i ciacho;) to spoko... ale teraz nie wiem co mu odpisać...

Gość kobietka9999
Jest z pochodzenia Arabem masażystą hotelowym :)

Gość ale się perfidine podszyłem
hehe :classic_cool:

chlopak liczy na latwy szybki seks... jesli spotkanie to TYLKO i wylacznie w publicznym miescu, na kawie i ciastku. Jesli bedzie naciskał na impreze to uciekaj.

Gość trob
wiem, ze to banalne nastolatkowe pytanie ale czy go juz widzialas?;)

Gość kobietka999
za granicą pracuje, w wakacje chce wrocic do Polski..

mysle ze sie nie boi tylko nie ma czasu na dyskusje....a impreza i alkohol zdecydowanie przyspiesza ewentulane stykniecie sie siusiakami ;)

Gość kobietka999
i tutaj jest tez ten problem, że on naprawde nie wydaje mi się, zeby on chciał mnie wykorzystać... chyba ze tego nie widze, albo nie chce widziec... ale mimo wszystko wątpie by chcial, ale jednak, ten moj rozsadek każe mi mieć sie na baczności, raczej dobrze, ale teraz co wybrac, ryzyk fizyk, czy odpuscic...

Gość kobietka999
no tak... ale gdyby chcial u mnie przenocowac to tez źle..

Gość kobietka999
no raczej nie?? taak, jestesmy Polakami, ale jakos nie chce miast podwac, z rreszta, co za różnica

Gość kobietka999
wlasnie, o to biega, o tą impreze no jasne, zrobie jak chce,ale szczerze mowiac mnie do tego powaznie zniecheciliscie;)

Gość kobietka999
kurde... ze facet chce isc na impreze to ZAWSZE to musi oznaczac ze mysli tylko o jednym??

nie ale ja bym nie chciała na pierwszym spotkaniu isc na imprezę i przekrzykiwać sie jeden przez drugiego tymbardziej ze nie masz go na miejscu

Gość kobietka999
tzn plan jest narazie taki ze ma przyjechac jakos wczesniej, pochodzic po miescie itd a wieczorem wyjsc potanczyc nie wiem czy to duzo zmienia;)

Gość kobietka999
trochę?:)

"wieczorem wyjsc potanczyc" czy impreza? mam wrzenie ze autorka za wszelka cene chce od nas usłyszeć "id sie spotkaj spoko bedzie fajnie luzz...." przeciez sama masz watpliwosci, inaczej bys tu nie przychodziła

Gość kobietka999
potanczyc na imprezie;) no tak, mam watpliwosci, ale to nie oznacza ze szukam potwierdzenia czy usptrawiedliwienia zeby z nim isc, bo wlasnie sama nie wiem, po prsotu probuje na to spojrzec z roznych stron, chyba nic w tym zlego