Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aabcd3

Czy ja poroniłam?

Polecane posty

Gość aabcd3

Witam, kilka dni temu spóźniał mi się okres nie obawiałam sie ciazy z tego powodu ze niecale pol roku temu mialam operację "pozbywanie sie torbiela kolo prawego jajnika" 5 dni temu dostalam okres, miałam niesamowicie silne bóle, zadne tabletki nie pomagały, 2 dni po tym czyli 3 dni temu kapiac sie zauwazylam ze cos lezy na dnie, mniej wiecej 1,5 cm, wygladało jak zgnita truskawka... zanim sie kapalam umylam wanne.. nic w niej nie było. Czy ja poronilam? mam 5 dni krwawienie, do tego jest wiele skrzepów krwi.. prosze nie mowcie idz do ginekologa, bo dla mnie to nie takie proste mam 17 lat.

Mozliwe :( a do ginekologa radzilabym isc.Wczesniej czy pozniej bedziesz musiala :) Nie martw sie.Najgorszy jest pierwszy raz :)

Gość aabcd3
byłam u ginekologa.. nie raz.. ;( ale naprawde nie chce zeby kto kolwiek z moich bliskich wiedział.. no tylko moja 9 letnia siostra byla w lazience i pytala co to.. powiedzialam 'truskawka'. kiedy wyszla.. dotykalam to i obejzalam dokladnie. ale to nie mogla byc truskawka.. :( wtedy weszla mama i wrzucilam 'to' do toalety. Bardzo cierpie z tego powodu.. bo ostatni miesiac byl bardzo stresujacy.. jednak uzywalismy prezerwatyw zadna z nich nie byla dziurawa. Tylko czasami wchodzil we mnie i wychodzil tylko kilka razy.. bez orgazmy. Jednak wiadomo ze wydobywa sie tez wydzielina w ktorej sa zawarte plemniki.. nie wiem co mam robic. Nie chce isc do ginekologa bo rodzice.. Mysle ze moj chlopak tez nie zrozumie. Pewnie powie ze to moj wymysl ze chce go nabrac na dziecko :( ktorego.. prawdopodobnie wrzucilam do toalety.. jestem okropna... :((

Gość bershkaaa
Mysle,ze to nie poronienie a "pozostalosc" po operacji taki skrzep krwi wiec głowa do góry nie masz sie czym martwic i nie zawracaj sobie głowy głupimi myslami.

Gość aabcd3
szczerze mam taka nadzieje.. dziekuje.