Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jodła17

Bal ...co o tym myślicie ??

Polecane posty

Gość jodła17

siema niedługo u nas bal gimnazjalny..no i mam taką sprawe a mianowicie..jak to zawsze bywa ..chłopak zaprasza dziewczyne,mam taką koleżanke, która spytała mi się czy ide na bal na ,a potem z kim ide..a ja że jeszcze niewiem..dodam że ona też jeszcze niema partnera.Czy pytała się bo chce ze mną iść czy poprostu z ciekawośći ??..zaprosić ją ??

Gość jodła17
nie macie żadnych pomysłów..

Gość ta jedyna
roznie moze byc... zapytaj i zapros, co Ci zalezy :)

Gość jodła17
a jak myślisz ,pytała się bo chce iść ze mną ??

Gość ta jedyna
ciezko powiedziec, serio... byc moze to mialo byc niejakie zachecenie... a byc moze czysta ciekawosc... To jakas blizsza kolezanka? :D

Gość jodła17
no w sumie to bliższa..ale mieliśmy kilka niewyjaśnionych spraw ale teraz już jest ok..i właśnie teraz zaczęła temat balu..

Gość ta jedyna
Mysle, ze najlepiej wyjdziesz na zapytaniu wprost... im dluzej bedziesz kombinowal, tym trudniej bedzie Ci sie zebrac... Jesli ma odmowic, to odmowi i tak. A jesli chce z Toba isc, to sie zgodzi... Wiem, ze to pewnie nie takie latwe w praktyce jak w teorii, ale prostszego rozwiazania nie ma :) Jesli sie wstydzisz osobiscie, to moze mailowo/smsowo? Ale osobiscie chyba sympatyczniej :)

Gość jodła17
dzięki za rade..zrobie tak jak mówisz ;)

Gość ta jedyna
Nie ma sprawy... sama za duzo sie w zyciu zastanawialam, analizowalam i balam sie brac sprawy w swoje rece... A jak juz kiedys zdecydowalam sie, ze gotowa jestem na granie w otwarte karty... :):):) Jesli chcesz z nia isc, to pytaj smialo. I udanej zabawy!

Gość jodła17
dzięki jeszcze raz ,pozdrawiam ;) p.s widzę że jeszcze są na tym forum osoby spoko ,które doradzą..a nie wyśmieją tp.

Gość aqwasz
mam podobny problem,a mianowicie nieiwem jak zagadac dziewczyne o to czy by poszła ze mną na bal...napiszczie jak mam ją zagadać..pls

Gość yuk
poprostu spytaj wprost czy by z tobą nie poszła ..

Gość jajka z majonezem
zapytak jak przygotowania do balu?:)czy ma juz kreacje i z kim sie zamierza bawic...