Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

semi_sweet

.....!DO KOBIET!.....

Polecane posty

witam wszystkich traktowałam ja jak siostre.spedziłyśmy wiele niezapomnianych chwil.a co jest teraz?czuje zal,pustke i nieustannie zadaje sobie pytanie 'dlaczego?'. od kilku miesiecy zwierzałam sie jej,ze jestem zakochana w pewnym mezczyznie.kazdego dnia wysłuchiwala jak bardzo mi na nim zalezy,ocierala moje lzy kiedy nie potrafilam ich przezwyciezyc.dobrze wiedziała,ze laczy mnie z nim wiele jednak on nie chciał sie angazowac,jeszcze nie teraz.dzien przed zdarzeniem dzwonilam do niej i mowilam,ze nie potrafie normalnie zyc bez niego i gdyby nie ona i jeszcze jedna przyjaciołka nie poradzilabym sobie z tym sama.na nastepny dzien zorganizowalam impreze.byl on i ona.rano budze sie pelna pozytywnej energii.ide zaparzyc kawe.spotykam ja.po chwili rozmowy dowiaduje sie,ze calowala sie z nim,z tym ktory calkowicie skradl moje naiwne serce.jej drugie zdanie:bylam pijana.dlaczego mnie to spotkalo..kiedys oddalabym za nia wszystko.nie wiem czy kiedykolwiek bede potrafila zaufac komukolwiek bezgranicznie.raz sie spazylam i to boli.co byscie zrobili bedac na moim miejscu?

Gość Do chuja pana naszego
Już ten temat raz umieściłaś!