Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yonek

Nitrazepam 5 mg

Polecane posty

Witam !! Mam od roku problemy z bezsennością, lekarz przepisał mi Nitrazepam 5mg.Chciałem się dowiedzieć czy ktoś już brał ten lek i w jakich dawkach bo na mnie jedna tabletka wogóle nie działa, dopiero po 10 mg przynosi efekty!Jakie macie ogólne wrażenia i doświadczenia związane z tym lekiem ???Proszę o wypowiedz .....:)

Gość A bo Ty Lavera
to nie lek tylko trucizna

dlaczego tak myslisz ?chyba lekarz by mi trucizny nie przepisal;P

I jeszcze co sądzicie o nowych lekach typu Nasen, stilnox itd.. Być może nie wylecze sie tymi lekami...może powinienem poprośić lekarza o jakiś antydepresant gdyż przyczyną może jest jakaś depresja ??Sam już nie wiem co mam robić ;(:(POMOCY !! Nieprzespane noce mnie wykańczają:(Jutro mam na 6 a jest juz 3.Super:(

Gość Anka35________
Nitrazepan 5 mg słaby lek wez 10 mg lub wez Estalozam popros zeby ci przepisał to bedziesz spał jak suseł

Gość BetiZ_4946
Korzystaliście z preparatu o nazwie Nitrazepam? Bo szukałam opinii dotyczących tego produktu i postanowiłam Was zapytać. Może moglibyście cokolwiek napisać mi o tym produkcie? Warto go kupować, testowaliście zamienniki? Tu zanalazłam trochę informacji o Nitrazepam: http://www.listalekow.pl/nitrazepam/ - uważacie, że to rzetelne informacje? Nie w smak mi się i wydać bezsensownie część swojej wypłaty, dlatego liczę na Wasze sugestie. Dziękuje z góry za ewentualną pomoc.

Gość Kasia 1983

Ja dostałam nitrozepam bo. W grudniu 2018 roku po diagnostyce nerki ustalono że coś w niej jest i to myślenie o tym wykanczalo  mnie psychicznie i nie dawałam rady płacz myślenie co to jest bo napisano w usg guzek zwapniony 19 mm i czekam na opis tomografi komupetowej z kontrastem STRASZNIE SIE BOJE! Co po świętach uslysze.... I dlatego dostałam nitrozepam jak wychodziłam z odzialu wewnętrznego że szpitala ale to działa chwilowo otepia człowieka zaburza równowagę jeszcze jesteś bez sił słaba koncentacja zapominasz nie które rzeczy... choć nie powiem spi się dobrze ale wstajesz zakręcony i myślenie o nerce wraca...biorę tylko w tedy kiedy nie mogę usnoc.