Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hhheee

I kuzyn sie troche zmienil!

Polecane posty

Pisalam tutaj kiedys ze kuzyn nie chce mi pomoc, ze nie chce dac pieniedzy na leki dla naszych dziadkow a teraz prosze. Sam nawet zawiozl przedwczoraj do lekarza, widze ze on nie ma na to jeszcze za bardzo ochoty, ale zlosci mu juz powoli przechodza.

Gość Jejkuah
To gratuluję, czytałam Twój poprzedni temat,

Gość to dobrze że się zmienił
ale nie wiem o czym tu mówisz?

Bylo trudno bo ten chlopak to zawziety czlowiek, i jak z nim o tym rozmawialam to sie go troche balam. No, ale w koncu na szczescie przelamal sie. Teraz musze obserwowac jak bedzie sie odnosil do dziadkow. A wiele osob pisalo mi tutaj ze on im napewno nigdy nie wybaczy, a teraz sama widze ze on sie stara. Prawda, musialam wczesniej porozmawiac jeszcze z moja ciocia a jego mama by go przekonala.

Gość to się ciesz że masz głupiego
kuzyna który uległ Twoim prośbom:(

Gość zona lucyferaaaaaaa
ty naprawde jestes taka głupia i wierzysz w to co piszesz? ON PRÓBUJE rozumiesz ciemna maso PRÓBUJE ,podchodzi ,oswaja sie a nie robi tego z czystych intencji zeby pomagac bo nienawidzi tych ludzi, zobaczysz co bedzie dalej ,on im nie wybaczy ty tępa babo ,teraz podchodzi ale to nie oznacza zgody i teraz ta twoja rodzina powinna wykazac sie jak tego nie zrobia młody was znienawidzi ITAK BEDZIE zobaczysz czytałam twój topik poprzedni i uwazam ze ty masz jakies problemy natury psychicznej ,dziwna jestes w kazdym badz razie nie chciałabym nikogo takiego znac , z toba jest cos nie tak

Gość zono lucyferaaaaaaa
z tobą za to jest wszystko w porządku :O

Gość oczywiście że z nią jest coś
nie tak! :O Kuzyn zrobił to dla swojej mamy a nie dla niej, napewno czeka na to aż zdechną te skurwysyna:D

Gość czytałam tamten topic ale
uważam to za jedną całą provokacje a jeśli nie to uważam że autorka może chce dobrze ale:(

Gość i gratuluje że tak się wszystk
o ułożyło, zaproponuj kuzynowi i dziadkom terapie;)

No i mialyscie racje. Kuzyn sie wcale nie zmienil w stosunku do dziadkow, ubzdural sobie ze polowa domu w ktorym mieszkamy powinna nalezec do niego. Ja nic nie mowie to jest dom moich dziadkow i to oni decyduja kto tam ma mieszkac, ale on chce by oni mu oddali strych. Oni sie na to zamierzaja zgodzic.

Gość dalszy ciąg prowokacji
Czy tak? Jeśli nie:D:D To chłopak ma służne podejście "coś za coś" czytałam tamten topic i nawet życzyłam i życze twoim dziadkom okrutnej śmierci :classic_cool:🖐️

Gość jeśli to prawda to musi być z
niego rzeczywiście mądry facet :classic_cool: dobrze chłopak robie 🖐️