Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość regerg

Co na prezent dla dwulatki?

Polecane posty

Gość regerg

Znajomych córeczka kończy dwa latka. Chcę jej kupić prezent. Co może podobać się dziewczynce w tym wieku? Miałam pomysł na ciastolinę lub jakieś klocki ale to chyba raczej dopiero za rok, prawda?

Gość regerg
(Niestety nie stoję dobrze finansowo więc proszę o porady ale nie propozycje drogich zabawek. Na prezent wydam maksymalnie jakieś 30-40 zlotych.)

Gość Jola Lojalna
Aktywne klocki Fisher Price, ale i tak uwazam ze ksiazka madra, ladna i kolorowa z duzymi ilustracjami jest zawsze na czasie i najlepszym prezentem.

Gość Jola Lojalna
2 letnia dziewczynka na pewno ucieszy sie z ksiazki o Kubusiu Puchatku:)

no np. wlaśnie puzzle z 10 czy ileś tam elementów albo książke z samymi obrazkami:D

Gość rysowanie jest super
jedź do tesco a tam full fajnych niedrogich zabawek

Gość hgdghdaaaa
Klocki za rok??????????? Dlaczego za rok???????? Moja odkryła uroki zabawy klockami w 19miesiącu Były to klocki typu lego duplo ale klasyczne małe lego też układala W tej chwili 3 miesiące do drugich urodzin a ona troche znudzona klockami((((((((( Potrafi różne budowle tworzyć i jeszcze dwa tyg temu bawiła sie klockami codziennie po kilka godzin dziennie. Jeśli jeszcze nie ma klocków to jest to doskonały pomysł na prezent.

Gość hgdghdaaaa
Gość hgdghdaaaa
Dam ci radę Nie kupuj dwulatce zabawek dla dzieci od 6miesiąca życia bo zwyczajnie sie ośmieszysz! Dziecko nie pobawi sie za długo infantylną zabawką a taką przeznaczona dla swojego wieku chętnie będzie poznawało. Moja zaczynała od większych klocków tych które poleciłam w dwóch ostatnich linkach a potem układała równiez te dla 6latków(tyle że pałac taki jak na zdjęciu to z moja pomocą naturalnie) Puzle nawet te łatwe to znacznie trudniejsza sztuka.

Gość moooja 2 latka
moja 2latka najbardziej ucieszyłaby się z jakiejś gry, ostatnio furorę robi u nas gra w tzw łowienie żabek -wędka na magnez przyciąga zabki, mała spędza nad nią sporo czasu, mamy jeszcze taką grę polegającą na wieszaniu małpek za ogonki na haczykach- bardzo wciągają i rozwijają malucha, obie gry są od 3 lat ale spokojnie pod nadzorem rodziców mogą się bawic 2latki

Gość moooja 2 latka
kręgle też są fajne klocki napewno już ma, nie wierzę że 2 latka nie ma klocków