Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Maz sie wyprowadzil.....

Polecane posty

Gość luluchaa
otoona mieszkanie jest na jego rodzicow,zawsze byli ku rozpadowi naszego zwiazku,taka asekuracja na przyszlosc,zeby Syn nie musiał spłacać żony jak znudzi mu sie rodzinne zycie i zapragnie świeżości

Gość wielorakość
zamknij za nim drzwi, Twoja postawa powinna mu mówić: "straciłem ją", naprawdę, bez proszenia o powrót, bez telefonowania. Skoro wyszedł- jego wola. Trochę nie wierzę, ze problemy zaczęły się w grudniu. Myślę, ze w jego głowie dużo, dużo wcześniej. Sama tak miałam. Zostawił Ciebie i dzieciak- jego wola. Od tej pory przychodzi do dzieci za twoją zgodą i kiedy masz zcas. Trzeba pomyślec o pieniądzach na dzieci, ja posunęłabym się do tego, by złożyc pozew rozwodowy- porzucił rodzinę i dom, na co czekać? Nie ma znaczenia to, zy jest inna kobieta czy nie. Podejrzewam, ze jest. Trudno, wybrał, zacznij myśleć o sobie i dzieciach. Działaj w ochronie Waszej trójki.

revolver wyjdź za mnie szukałam Cie całe życie nie mnie szukałaś, tylko tego co piszę...:) rewolwer-masz za ta opinie,zapunktowales dzięki...ile masz "zespołów" w tabeli...? :)

Gość hkshsv
"Kobiety sa gorsze powstały z żebra skusiły Adama (dlatego są brzemienne (rodzą w bólach) to jest niestety kara Boska sa siedliskiem grzechu (kurfy)" to ty chyba jestes Somalijczyk.tam przescieradlo klada na kobiete zanim ja przelca i robia dziure,zeby wogole mogli wlozyc:P jaki Bog co za brednie.Nie ma Boga.kosmos jest.Jestesmy przypadkowym zyciem na przypadkowej planecie w przypadkowej galaktyce,ktora akurat przez przypadek posiada warunki niezbedne dla zycia.

Gość hkshsv
"to wina kobiety ze facet od niej odchodzi jescze nie było takiego przypadku zeby facet zostawił wspaniała ,dobra,kochana,kobiete" tak hahaha.Powiedz to mojej babci!Wspaniala,madra,ciepla kobieta.Ostatni grosz by oddala!w sumie oddaje.Swojemu jedynemu synowi.Obibokowi,bezrobolowi uzaleznionemu od internetu.Wrak czlowieka.Gdtby nie jej emerytura niemialby nawec co do gara wlozyc.Karierowicz kurva smierdzacy len.I moja babcia miala podobnego mezusia.Co to wszystko mial zawsze zrobione wychuchane i wydmuchane.Kurva!On nie wiedzial rano gdzie ma gacie nawet!Babcia mu przynosila!Rozumiecie to?On wstawal rano i pytal sie"Kochanie gdzie trzymasz moje majtki???"a babcia leciala z gaciami dla pana.I zostawil ja.Zrobil sobie dziecko z inna,a moja mame i wujka zostawil.Wujaszek po latach identyczny jak dziadek.Coz zrobic.ALe tak.Chcyba masz racje.To wina mojej biednej babci!Za dobra byla.Faceta to trzeba krociotko i zeby w dooopie mu sie nie przewracalo za bardzo. bo kurva facet to powinien swojej wybrance z roza w dooopie serenady pod balkonem spiewac,a nie zebym ja go jeszcze kurva o reke prosila!!!!