Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **iga**

Gdzie to można zgłaszać?

Polecane posty

Gość **iga**

Mieszkam na osiedlu z jednej strony jest plac zabaw , a z tyłu trawa i ławki. Zastanawiamy się z koleżankami co zrobić i gdzie to zgłosić , żeby było tam zakazane wyprowadzanie psów. Latem dziecka nawet tam nie można zostawić aby się pobawiło bo co chwila psia kupa;/;/ Mi samej robi sie nie dobrze jak widze wszędzie te kupy. Potrafią nawet nasrać na alejce;/

Gość no to wam powiem jak to jest z
mogę wtrącić słówko bravo !!!!!!!!!!!!!!!!!!! * Diva * do czasu jak się przewrócisz gębą w to swoje opodatkowane gówno :D :D :D

Gość **iga**
Ja rozumiem, że te psy też muszą się gdzieś załątwiać ale są np: psie pakiety , właściciel powinien zawsze taki mieć prze sobie i zbierać kupki swojego pupila i już.

U nas są wszędzie rozwieszone plakaty. Są psie śmietniki a przy każdym zapas woreczków. Jak ktoś ma trochę szacunku do innych to ich używa. Ja rozumiem,że nie w każdym mieście tak to wygląda, ale chyba można wyjść z psem tak,żeby cała okolica, włącznie z placem zabaw nie była zasrana.

Mam to gdzieś, u nas nigdzie nie ma koszy na psie odchody więc sorry z gównem w papierku nie będę szukała osiedlowego kosza albo niosła do domu. Płacę podadtki i niech sprząta ktoś inny. Za swoje bachory też powinnniście płacić ale to mega podatki za to że drą ryja przed blokiem, na placu zabaw i w innych miejcach publicznych,

Gość divadiva
diva to ty też sraj na chodnik,bo płacisz podatki.W ogóle wszyscy zacznijmy,bo i tak żyjemy w gównianym kraju gdzie pies ma większe prawa niż obywatel:o

Gość **iga**
A ajlepsze jest to, że właśnie na moim osiedlu jest zakaz wyprowadzania psów na tym trawniku , a u tak przypomina jedno wielkie gówno;/ Dokładnie zacznijmy wszyscy robić kupe gdzie popadnie bo my tez płacimy podatki;/

Gość divadiva
ja proponuje regularnie wzywac straż miejską.Oduczą się . chcesz mieć psa,sprzataj jeso gówno

Zakazy są już prawie na każdym trawniki, a co mam zrobi psu szczuczna trawe na balkonie i kupic bieżnię żeby biegał bo paniusie mają obrzydzenia jak patrzą na gówno? Ja mam obrzydzenie jak patrzę jak wasze dzieciaki drą jadaczki kiedy ja idę z psem na spacee.... nie kazdy hce słuchac jak dziecko kwiczy, beczy albo poprostu się drze...

Gość divadiva
jak ci się nie chce sprzątać to nie powinnaś mieć psa.Mnie się nie chciałoby więc nie mam.Jakaś ograniczona jesteś.Człowieka do psa przyrównujesz:o

Gość divadiva
taaaaaaaaaaak,a ty to od razu dorosła matce wykoczyłaś i "ryja" nie darłaś:o

place zabaw powinny być wydzielone, ogrodzone i tym samym bezpieczne od psich kupek...a swoją drogą właściciele piesków powinni sprzątać...to oczywiste...ale tak samo mamusie po swoich dzieciaczkach powinny sprzatać i nie wysadzac w krzaki...bo od załatwiania potrzeb jest toaleta...

Gość **iga**
Ale krzyk dzieci nie jest zabroniony ale już sranie psa w miejscu publicznym tak. Ciekawe co kiedyś powiesz jak wlecisz w te gówno swojego psa. Milo by Ci był widzieć np dorosłego faceta srającego pod Twoim oknem ;/;/

Gość A tobie Diva nie przeszkadzaja
Gowna?lubisz to?podobaja ci sie?? mysle za tak..

Gość dfbfvgbfjufg
w Holandii jak twoj piesek by nasrał w takim miejscu to jak byś wypierdoliła z 300 ojro mandatu to bys pieska oduczyła a polska to jest jeden wielki burdel z którego żydowska mafia ssie pieniądze i chuj tyle w temacie

Nie, nie darłam bo mama nie powoliłabym na to żeby wrzeszczała na pół placu zbaw wyłam wychowywana a nie chowana.... Mój pies sra ja nie sprzatam koniec tematu nara

Gość **iga**
Ja nigdy dziecka nie wysadziłam w krzaki;/ Najgorsze jest to, że nawet z pare miesięcy temu na klatce schodowej była wielka psia kupa ;/

Równiez mi nie było jak patrzę o obok placu zabaw w krzaczki matki wysadzaja dzieciaka, ten sra albo sika i taki widok mam z okna latem...

Gość no to wam powiem jak to jest z
* Diva * rany jak mi żal takich osób jak ty !!!!!!!!!!! zgorzkniała stara panna :D ty powiesz singielka :D :D buahahahahah nie !! jesteś samotną niechcianą nielubianą STARĄ PANNĄ :) :D

Gość Jakos cie NIE WYCHOWALA
:)

Gość ghdfhdrhryh
Niech matki same się nauczą kultury... Bo to że pozwalają srać i szczać dzieciom wokół placów zabaw to dla nich nic złego. Nawet kiedyś zwróciłam uwagę takiej debilce to skwitowała to tym, że gówno dziecka jest małe i nikt nie zayważy więc problemu nie ma. Albo gdzieś nad wodą, dzieci załatwiają się do wody bo mamusi cięzko jest iść gdzieś w krzaki czy zapłacić 2 zł za toalete bo przecież ile taki dzieciak naszczy czy nasra.

Gość psy w mieście powinny
być surowo zakazane, albo oblożone takim podatkiem, że każdy by się nie dwa, a pięć razy zastanowił zanim by wziął takiego zasrańca do domu. A prawda jest taka, że ten niby podatek za psa to jakieś grosze, a i tak są prawie wszyscy z niego zwolnieni, bo i emeryci i samotni i renciści i pewnie wszyscy którzy i tak korzystają z opieki społecznej. Więc nie rozśmieszaj mnie dziewczynko tym, że płacisz podatek to pies może srać gdzie chcesz, bo kultura osobista powinna nakazywać Ci sprzątnięcie kupy jaką Twój pies sadzi na placu zabaw czy na środku chodnika, a nawet taką spod krzaczka, której nikt "i tak nie zauważy".

Gość psy w mieście powinny
Do autorki - rób zdjęcia tym srającym psom i ich właścicielom i bez żenady ślij do administracji, najlepiej jakbyś jeszcze znała nazwiska takiego delikwenta cwaniaka. Zapytaj jakie środki podejmą, żeby lepiej egzekwować respektowanie przepisów.

Gość tyttdd
Dla mnie niezapomnianą sytuacją jest ta gdy mamusia wynosi dzieciaka 5 metrów za piaskownice i tam kaze mu się załatwiac a kilka minut później zjawia się straż miejska albo policja i mamusia dostaje mandat za załatwianie potrzeb fizjologicznych na ulicy :) Bezcenne :D

Gość JagodaAAaaa
Mieszkam na parterze i w wakacje do godziny conajmniej 22:00 bachory drą ryje :o Normalnie wysiedzieć nie można jak takie bydło klnie, wyzywa się nawzajem, a na dodatek krzyczy :o I to są kochane dzieciaczki... :o Mi psie g*wna nie przeszkadzają na placu zabaw, bo jest duża szansa, że jakiś dzieciak w nie wpadnie :D

Gość 55555555555555555555555
straz miejska, zacznie placic to sie oduczy wyprowadzac pieska i po nim nie sprztac, w moi miescie sa specjalne pojemniki z woreczkami na psie odchody, poki co ludzie korzystaja bynajmniej kolo mnie, moze zglos sprawe do spoldzielni, tbsów czy wspolnoty mieszkaniowej w zaleznosci gdzie mieszkasz