Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczkooczko

ale mi facet powiedzial

Polecane posty

Gość oczkooczko

facet mi powiedzial bierz bierz te anty zebym nie musial potem skrobac .masakra jakas ,potem przepraszal bardzo ze tak nie chcial i wogole ,zalowal.wybaczyłam ale jakos nie moge zapomniec tych slow

Niby piszesz po polsku, a jednak nic z tego nie wynika. ;) Napisz ze zrozumieniem. :P

Gość oczkooczko
tlumaczyl sie strasznie ze niby myslal ze ja juz nie chce dzieci . kurcze chyba nie dam rady z nim byc za bardzo boli

Gość oczkooczko
taaa romantyk hehe

Gość oczkooczko
dziewczyny wybaczylybyscie taki tekst?

Gość no to masz próbkę
tego, jak sie będzie zachowywał w miare upływu lat. A będzie jeszcze gorzej, popatrz wokół. Widzisz, jak się dziewczyna nie szanuje, sypia z facetem bez ślubu, to takie są efekty.

Taki facet dla Ciebie, to wielki skarb. ;) Badz z nim i nigdy sie nie rozstawaj :D

Gość oczkooczko
cos mi sie wydaje ze sama nie chce spojzec prwdzie w oczy

cos mi sie wydaje ze sama nie chce spojzec prwdzie w oczy tak...bo na pewno lepiej jest wierzyć w słodkie wymyślone bzdety...:)

Gość oczkooczko
a tak dobrze sie ukladalo ,kurcze to juz bylo miesiac temu gdzies z hakiem w we mnie dalej siedzi.to niby bylo w zarcie powiedziane ale boli.powoli chyba bede ochladzac nasz zwiazek

Gość oczkooczko
nikt juz mi nic nie napisze?

Gość oczkooczko
normalnie w glowie sie nie miesci jak on mogl ,myslalam ze dam rade wybaczyc ale nie ...

aa ile macie lat i jak dlugo jestescie razem? on nie mysli o was powaznie? w ogole sorry ze to napisze ale zgadzam sie z osoba ktora napisala ze to skurwiel. idealne okreslenie. pieprzyc to sie chce, ale ponosic za to konsekwencji juz nie. zawsze jest ryzyko zajscia w ciaze i seks powinny uprawiac odpowiedzialne osoby.

no własnie. a jeśli zajdziesz w ciąże to pewnie będzie; '' ej ty macioro, skoro cie nie moglem wyskrobac to mi przynies piwo''

Gość oczkooczko
jestesmy juz po 30 i 1.5 roku razem tlumaczyl sie ze myslal ze juz wiecej nie chce miec dzieci.tak strasznie przepraszal to wybaczylam ale nie daje sobie z tym rady juz

Gość emcepence
glupia babo czepilas sie jednego zdania i jak chora psychicznie nakrecasz sie. pamietaj jesli naprawde zaluje jest niemal niewinny. wspomnij te slowa kiedy ty bedziesz czegos mocno zalowac. GLUPIA BABA