Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cdjfndfdfdfdfd

to jest normalne? ocencie

Polecane posty

Gość cdjfndfdfdfdfd

Kiedyś jak jeszcze nie kochałam mojego faceta ,a on byl we mnie zakochany to powiedzial mi: dlaczego ja sie tak w tobie zakochałem? zawsze tak jest ,że kocham te osoby ktore mnie nie kochają ,a te ktore są dla mnie dobre i mnie kochaja olewam. Niestety przyszedl czas kiedy i ja się w nim zakochalam i on to widzi. teraz zacząl być dla mnie bardzo nieprzyjemny bez powodu właściwie ipowiedzial ostatnio- przepraszam tak już się zakchowuje co do osób które mnie bardzo kochają ,a tak już mam. Tzn ,że nie warto byc dla niego dobrym i go kochać? Jak to oceniacie?

Gość leo why.........
zołzy mają się lepiej:D

Typowe. Jak cię jeszcze nie zdobył to był milusi a teraz jak juz widzi że nie musi się starać, to ma w dupie i się zachowuje jak chce, bo i tak go kochasz i tak. Faceci to świnie, prawie każdy działa w takim samym schemacie.

Gość cdjfndfdfdfdfd
up

Gość PPORAZKKA
NO facet zachowuje sie idiotycznie niestety niektórzy tacy sa a ja dziekuje bogu za faceta który na kazdym kroku pokazuje mi i mówi ze mnie kocha czuje i wiem ze dla niego jestem najwazniejsza,szanuje mnie niesamowicie tego i tobie autorko zycze:*:*:*