Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawostka przyrodnicza

pieszczoty ustami a szacunek

Polecane posty

Gdzieś słyszałam że faceci, których dziewczyny pieszczą ich ustami tracą do takich dziewczyn szacunek. Że ten rodzaj pieszczot może sprawić że będziecie Panowie nas traktować mniej powaznie. Czy to prawda

A ja zawsze się dziwie dlaczego nikt się nie zastanawia jak to jest jak facet robi minetkę to nikt nie płacze że kobieta go nie szanuje. Oczywiście są takie kobiety które tego nie zrobią (uważają to za poniżenie) ale jeżeli kobiecie to sprawia przyjemność to po prostu to robi. A ja jako facet zrozumiem jedną jak i drugą ale nigdy nie pomyśle o kobiecie która mi daje taką przyjemność że się poniża ...

Ja w sumie nie zaczelam jeszcze zycia erotycznego jako takiego choć bardzo chciałabym poznac kogos z kim mogłabym odczuwać wszystkie jego smaki. Chciałabym sprawiać mojemu przyszłemu mężczyźnie przyjemność, ale wlaśnie.... Ten rodzaj przyjemności zawsze jest uważany za przypisany do kobiet lekkich obyczajów. I w jakimś artykule wypowiadali sie faceci którzy uważali że przyjęli by ten rodzaj pieszczot od prostytutki ale do swojej dziewczyny stracili by szacunek. To sie hipokryzja nazywa al eco tam....

Polecam dorosnąć ;] W związku powinno być wszystko dozwolone. Co to za facet który da się dziwce pieścić, a własnej kobiety będzie się brzydził... Nie kumam. Najlepsza kobieta to taka która w dzień jest damą a w nocy kurwą. I ja się z tym zgadzam. Jeśli mam jakieś potrzeby to chcę to robić z własną kobietą, cokolwiek by to było (i odwrotnie też) a nie latać na dziwki i jeszcze za to płacić.

Życie mnie nauczyło że ile osób tyle poglądów i opinii. Jak poznasz swojego przyszłego męża chłopaka lub jakiegokolwiek kolegę, to po prostu musisz wyczuć czy on to lubi i jakie ma zdanie na ten temat. Ja do tej pory nie spotkałem nikogo komu by to nie pasowało więc raczej niema obaw, jeżeli to lubisz bądź polubisz... po prostu to rób i nie przejmuj się niczym na tym polega akt miłosny ma sprawić przyjemność ... Pozdrawiam

Zatem w dobrym związku obowiązuje styl dowolny - nie liczy sposob w jaki sprawiamy partnerowi przyjemność?

Gość Chłop z Mazur rocznik 86
Ja i moja Mała, często uprawiamy seks oralny i wcale nie mam potem do niej braku szacunku, ani ona do mnie. Gdzie Ty wogóle takie bzdury pisałaś. Przez takie bzudrne myślenie dochodzi potem do zdrady, bo ona tego nie zrobi, wiecznie ją głowa boli itd itp. Potem się dziwicie że was zdradzamy. Zarówno ja jej jak ona mi chce zapewnić pełnie szczęścia. Seks oralny jest bardzo dobry np. wtedy gdy: ona nie może bo ma np. okres(lodzik) ja nie moge bo jestem zmęczony po pracy (minetka) A także jest świetny w pozycji 69, lub jako gra wstępna. Przestańcie czytać takie bzury, bo je czytacie, przenosicie do domu, a potem to chcecie uprawiać seks raz w tygodniu w zgaszonym świetle. A potem zakładacie topiki czemu mnie mąż zdradził po czterech latach małżeństwa etc

Tak misiaczku ;] Jak facet z kobietą nie za bardzo dogadują się na codzień to jeszcze nie jest źle, ale jak nie dogadują się w łużku, a na codzień jest dobrze to i tak niemal na pewno taki związek nie przetrwa.

Gość gsgsg
Też słyszałem taki pogląd i to od kolegów, że z żoną by nie mogli, poniża to ją. Jako faceta zupełnie mnie to zdziwiło ale to straszne prostaki były, zero fantazji. Osobiście uważam, że kobiety nie można poniżyć w łóżku seksem ona jest do tego stworzona i nawet gdy w sypialni zachowuje się jak szmata to jej w niczym nie uwłacza - pod warunkiem że robi to z własnej inicjatywy a nie z przymusu i tego nie lubi.