Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Siuks

do znawców snów

Polecane posty

śniło mi sie dziś w nocy że lerze w szpitalu. Fack to było takie realistyczne, mocne. Co to może znaczyc. Czy wogule to coś oznacza. Dodam że czuje sie zajebiście

kłade wał na ortografie. czy to coś zmienia w znaczeniu słowa. nie

Gość Maestro 2000
Zrób tak: bardzo szybko i bez zastanawiania się odpowiedz na pytanie: co kojarzy ci sie ze szpitalem? Tylko pierwsze skojarzenie - chociażby bylo nie wiem jak dziwaczne. Potem to napisz :)

każdemu podobno coś się sni, tylko nie każdy pamięta swoje sny, sa one kwestia odczuc przezywanych za dnia, obejrzany film, lub jakies zdarzenia, a czasami ukryte pragnienia. wydaje mi sie ze nie mozna sie nimi sugerowac a wszelkie senniki to ściema. ja zawsze odkąd pamiętam, to jak śni mi się np. że np. zdalam egzamin to go nie zdaje w rzeczywistosci na drugi dzien, ale jedno co mnie niestety nigdy nie zawodzi to jeśli śni mi się wyrwany lub wypadający ząb albo czarna ziemia, to na wiadomość o czyjejś smierci, to mi sie niestetyy zawsze od wielu juz lat sprawdza. mysle ze to sprawa indywidualna jak kazdy sam interpretuje swoje sny, w twoim chyba nie bylo nic szczegolnego.

Gość wozkers34
mi sie snilo ostatnio, ze plynie po wielkim oceanie, plynie wplaw i w pewnym momencie plynie na mnie kupa wielkosci transatlantyku i nie wiedzialem co robic, czy mnie zatopi, czy wezma mnie na poklad, ale jak byla blisko to wczepilem sie w nia zebami i poplynelismy razem

pierwsze me skojarzenie to pedząca karetka na sygnałach

Gość Maestro 2000
Sprobuj jeszcze tak podrążyć temat tzn. teraz skojarzenia do karetki i tak dalej. Mniej wiećej potem utrafisz w znaczenie snu (poczujesz że o to chodziło) . Przy czym najbardziej istotne są te skojarzenia które wg. ciebie są bez sensu i mało znaczące. Tak samo we śnie najważniejsze są elementy które w ogóle nie zwróciły twojej uwagi - może w tym szpitalu było coś jeszcze? Albo coś specyficznego oprócz samego leżenia? Ogólnie karetka może symbolizować kobietę a jak na sygnale to może jakąś wrzeszczącą albo natarczywą? A sen: choruję już od jej krzyków?

Gość Maestro 2000
aha jak czujesz się zdrowa i w ogole to nie wiem czy jest sens się tak analizować. Jak dojdziesz do znaczeń snow to potem będzie ci się śniło mniej ciekawie i oczywisto. A to powoduje utratę uroku śnienia. Jak sie wyspalaś to dobrze i nie ma sensu sie rozwodzić.

leże na łużku i jakieś dwie kobiety w białych strojach przypinają mi do klaty jakieś kable....ale jak piszesz najważniejsze że wyspałEM sie. a co bedzie czas pokaże