Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna/18

Gdzie znalezc chlopaka . juz mam dosyc samotnosci?

Polecane posty

Gość samotna/18

witam. Mam 18 lat za mna pare zwiazkow .Mozna powiedziec ze wielu mnie chce tylko ze ja jestem za bardzo wybredna;( ALBO mi sie chlopak nie podoba i jest takich bardzo wielu .albo poprostu po jakims czasie mnie olewa i mowi ze nie chce miec dziewczyny woli poszalec gdyby nie moja przyjaciolka ktora codziennie gada o swojim chlopaku jaki on jest fajny i bedzie z nim na zawsze to tak bym sie tym nie przejmowala.

Gość kdjfglkrjfgrtgtgtgttgtrtg
ee ja mam ten sam roblem, nie zalamuj sie. A lat mam 22

Gość samotna/18
ehh.. ale tak sie nie da jak juz kazda kolezanka chlopaka ma i nawet gdzies na piwko nie moga wyjsc bo chlopak nie pozwala ;(

Gość rowerzysta24
na kolana i jedziesz, pozniej mozesz wyjsc.

powinnas poszukac kolezanek ktore tez sa samotne. Tylko to nie tak latwo :O

Gość samotna/18
Noo to nie tak latwo ;/ mam niby przyjaciolke ale ona ciagle o swojim chlopaku mowi non stop ;/ przeciez nie powiem jej ze nie chce mi sie tegos sluchac ...

ej powiem ci ze ja kiedys bylam w chlopakiem, i mialam kolezanke ktora tez byla ze swoim chlopakiem. I ona caly czas tak nadawala o nim ze szok. Normalnie sie jej sluchac nie dalo, caly czas on. I powiem ci ze w pewnym momencie sie wkurwila i powiedziakam jej zeby przestala 24h na dobe o nim nawijac bo jest nudna i monotematyczna. Podzialalo troche :P

Tez mam 18 lat i ten sam problem ;/ I jeden dwuletni zwiazek za soba... Chcialabym znalezc w koncu kogos, z kim moglabym spedzac kazda wolna chwile, ale to nie jest takie proste.. ;/

Gość samotna/18
jak wy wogole wytrzymujecie ta samotnosc bez chlopaka i czy szkukacie GDZIES na portalach itp czy nic nie robicie??:> bo ja szukam szukam i znalezc sie nie da ; p

Gość a jestes dziewica
?

Gość samotna/18
nie jestem ; P

Gość a jestes dziewica
a kiedy stracilas blone ?

Gość samotna/18
a to wazne kiedy

Gość sirius
Sama powiedziałaś,że jesteś wybredna,znam takie i niestety same jesteście sobie winne.Powiem co myślę,opisując siebie i swoje zachowanie.Była kobieta na której mi bardzo zależało,zależało mi na Niej jako przyjaciółce.Potem jakby troszkę bardziej,dawałem pewne znaki i nie tylko bo jestem facetem otwartym.Facetem,który nie wstydzi się uczuć,bo nie mam zamiaru nigdy wstydzić się siebie i tego jak mnie wychowano.Jestem bardziej ośmielony kiedy już znam się troszkę z kobietą.Zawsze mam kłopoty z pierwszym kontaktem,poznaniem a to z racji swej nieśmiałości.Kiedy nawiązuje się rozmowa mam już inaczej,lżej na sercu i mniej stresu.Potrafię mówić co czuję do kobiety ale tylko wtedy kiedy widzę inicjatywę z Jej strony.Jeśli takowej brak,lub jest to księżniczka która potrzebuje księcia,lubi być zdobywana czyli chodzi mi o to,że testuje mnie na ile jestem jeszcze w stanie się poświęcić,odpuszczam.Z koleżanką wspomnianą wcześniej mam kontakt,lecz tylko koleżeński.Brakuje mi Jej ale wiem,że zrobiłem wszystko.Jestem z siebie dumny bo wiem,że coś takiego jak Jej uśmiech,dotyk,głos,potrzeba zobaczenia Jej co dzień i myślenia jak się czuje w danej chwili,samo myślenie o Niej,co mógłbym jeszcze dla Niej zrobić,daje mi pewność,że posiadam uczucia i jestem człowiekiem.Nie żadnym facetem,który nie wie czego chce,lub jest niepewny emocjonalnie.

Gość samotna/18
Rozumiem Cie ale nie umiem sie zakochac w chlopaku ktory mi sie nie podoba;( JEST JEDEN taki ktory niby chce mnie lepiej poznac a nie odrazu chodzic ze mna bardzoo mi sie on podoba zawsze pierwszy sie odzywaaa ale teraz chyba odpuscil ;( czekac na tego przystojniaka czy wziac takiego ktory mi sie nie podoba i moze z czasem cos z tego wyjdzie? :.

Gość samotna/18
pociaga mnie jego kark i miesnie i nie obchodzi mnie co rodzice pomysla jak go zobacza bo wyszedl wlasnie z pudla

Gość sirius
i tak postąpisz jak będziesz uważać,ale często bywa tak,że ten chłopak mniej atrakcyjny jest bardziej ułożony,wierny i ma pojęcie jak traktować kobietę a nie laluś co miał już nie jedną i jak pozna inną,ładniejszą to puści Cię kantem.No chyba,że nie szukasz czegoś poważniejszego,tylko by po prostu mieć ładnego chłopaka przed koleżankami.

Gość samotna/18
szukam chlopaka ktory bedzie gotowy na powazny zwiazek tylko boje sie ze nigdy nie znajde takiego..

Gość samotna/18 a
uprawialas juz seks?

Jesli masz 18 to raczej sama nie mozesz byc gotowa na powazny zwiazek. Zreszta z kobietami tez jest problem by znalazla sie jakas na powazny zwiazek.

Gość no to masz problem....
bo takich ideałów to kazdy szuka za duzy popyt za mala podaz

Gość 18 letnia niedziewica nie ma
szans na porzadnego chlopaka