Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurypiatka

dlaczego tak? faceci

Polecane posty

Gość kurypiatka

ons ie zmeinil jestesmy razem 3 lata....dawniej był naprawde świenym człowiekie, nie mówie tutaj tylko jak o partnerze ale ogólnie...duze poczucie humoru, jest człowiekiem inteligenym zaradnym zawsze miał dookoła duzo znajomych..... potem zaczeła sie praca...jedna meczaca..ale było jeszcze ok a teraz? pracuje chyba gdzies od wakacji na nocki..... chodzi wiecznie zły.....nie potrafi rozmawiac tylko mruczy....odbukruje cokolwiek, krzyczy.....stał sie małomówny, jak 90 latek:( i wiecznie tylko kasa kasa kasa kasa kasa...gdyby mogl pracowałby 24 h na dobe gdyby mu za to płacili:( to zachowanie jest nie tylko w stosunku do mnie ale i do innych:( chcialam z nim rozmawiac ale on twerdzi ze wszytsko jest ok i pracy nie zmieni:( nasz zwiazek na tym mocno traci..i aktualnie mam wszystkiego dosc czuje ze wszystko sie rozpada... faceci wytlumaczcie mi to?

Gość kurypiatka
sorki za bledy ale komp mis ie sypie i non stop wiesza:(

Gość alkoholiczka
kopnij go w dupe , po co ci facet ktory tylko mysli o pracy? no chyba ze zarabia nibotyczne sumy ;p;p

Gość kurypiatka
ok pominmy kwestie rozstania...poprostu chciałabym zrozumieć co na niego wpłyneło , ze az tak sie zmienił.... raz mi cos powiedzial ze poprostu nauczyls ie nie dawac sobie dmuchac w kasze......i tyle.....

Gość dorosły facet to nudny facet
Tak niestety jest, zmieniamy się z wiekiem.

Gość kurypiatka
a ha czyli kazdy dorosly facet to gbur tak? zaznaczam ze on ma 22 lata..to troche za wczesnie jak na gbura moim zdaniemm....