Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnes_blue

Gdańskie przyjaźnie

Polecane posty

Witam :) Szukam bratnich kobiecych dusz, które znalazly w swoim życiu przystan nad morzem. Ja od niedawna także tu mieszkam i brak mi kobiecych przyjaźni, kogoś z kim można iść na kawkę, zakupy, zwyczajnie pogadać. Zapraszam:)

Gość mexi28
Witam ja rownież jestem z Gdańska i cieprię na samotność. Niby mieszkam juz tu pare lat, a jednak tak trudno o przykaznie, gdy przeprowadza się z końca Polski i ma się male dziecko. Nie ma gdzie wyjsc, z kim porozmawiać. Napisz cos o sobie!

hej, mieszkam w Pruszczu od 3 lat i brakuje mi koleżanek. Mam 28lat, więc widzę, że jesteście moimi rówieśniczkami, będzie mi bardzo miło Was poznać :-)

a ja w pruszczu do szkoły chodzę. A ogólnie w Gdańsku przy Madiosonie mieszkam :

Hej, ja też mieszkam w Gdańsku od niedawna, dokładnie od lipca. Nie mam tu żadnej zaufanej koleżanki, z którą mogłabym szczerze pogadać, pójść na babskie ploty przy piwie. Jestem dość gadatliwa, roześmiana i czasami może mam głupie pomysły. Chętnie przyłączę się do akcji POZNAJ FAJNE BABKI Z GDAŃSKA Justyna

Gość ona to jaaa 3
hej hej hej ja tez jestem z Gdańska : ))))

Gość ona to jaaa 3
ja myśle ze moglbysmy zorganizować sobie któregos dnia jakies wspólne spotkanko :)

Gość a jakies gdanskie dziewice
tu sa? :classic_cool:

Bardzo chętnie pójdę na spotkanie, ale przede wszystkim wymiana numerami telefonów Było już jedno spotkanie w Gdańsku, swą obecność zapowiedziało prawie 10 osob i okazało się, że były 2 a trzecia była, ale się nie odnalazłyśmy. Rozumiem, że może komuś coś nagle wypaść, ale jakbyśmy miały swoje numery nie byłoby problemu z zawiadomieniem o swojej nieobecności przynajmniej jednej z umowionych dziewczyn, albo zdzwonienie się w przypadku spóźnienia czy lokalizacji pozostałyś osób.

Gość ela34
ja jestem jak najbardziej za spotkaniem ale lepiej w sobotę to może więcej dziewczyn przyjdzie co wy na to :))

myślę, że sobota to dobry dzień, ale proponowałabym o wcześniejszej godzinie np 16-17, a nie 19. wtedy lokale nie są tak przepełnione a poza tym można dłużej posiedzieć (nie do każdej osoby dojeżdżają nocne autobusy).

Gość ona to jaaa 3
w ta sobote ?? to ja nie moge niestety bo mam egzaminy ;/ moze jakos w nastepnym tygodniu ??

Hej:) Fajnie, że się tu odezwałyście :) Abyśmy wszystkie mogły razem rozmawiać, proponuję właśnie ten topik. Mam propozycję, aby każda opowiedziała coś o sobie, blizej się poznamy i będzie łatwiej o spotkanie. Co Wy na to? To ja zacznę moze ;) Mam 28 lat, od prawie 5 mieszkam w Trójmieście. Od 1,5 roku jestem mężatką i osiedliłam się już w Gdańsku. Hmmm troszkę ciężko tak pisać o sobie...Do Gdańska ściągnęła mnie przyjaciółka, która ostatecznie osiedliła się w stolicy, a ja poznałam męża i tu zostałam. To tyle wstępu ;)

a ja bym proponowała nie opisywać tu siebie, ten post jest ogólno dostępny i po co osoby niepowołane mają to czytać i wpisywać jakieś głupie komentarze. Może byśmy się wymieniły numerami gg?? można zrobić konferencję i pisać (a osoby nieobecne aktualnie na gg też można włączyć a przeczytają jak będą). Albo jeszcze w jakiś inny sposób... To taka moja mała sygestia...

No ok, nie musimy tu siebie opisywać, a jedynie rozmawiać. Forum moim zdaniem jest lepsze od gg, bo piszesz to co myslisz, kiedy masz czas. Ja jestem za topikiem...

ale napisałaś, żeby bliżej się poznać, więc trzeba o sobie pisać, w innym wypadku nadal będziemy tylko nickiem na forum (pod którym może każdy się ukrywać i nie być tym za kogo się podaje) ;) no dobra, mi to obojętne, tylko zasugerowałam, może być topik :D

Gość ona to jaaa 3
ja mam 23 lata :P i mieszkam z gdańsku od urodzenia :)) jestem od Was troszke młodsza ale mam nadzieje ze Wam to nie przeszkadza ;pp

Gość her komendante
niektóre gdańszczanki są niezłe

her ... nieladnie sie zachowujesz ... napisz, ze wszystkie!!! Panie ... piszcie tutaj ... co to za problem utowrzyc falszywa tozsamosc czatowa, badz na gg ... jak ktos bedzie chcial ... to i tak o Was sie dowie i cos Wam wywinie ... - nie w sensie, ze ja ... mieszkam za daleko ;)

Witajcie :) Mam 25 lat.Pochodzę z podlasia,ale od 5 lat mieszkam w Gdańsku.Czasami szkoda że nie mam tu do kogo ust otworzyć,poza moim narzeczonym który również pochodzi ze wschodnich stron :)

Gość ona to jaaa 3
właśnie napisz ze wszystkie :D !! Hej Emilly zapraszamy do nas w takim badz razie :D

Gość Ola i Maciek
Hejka, jestem za poznaniem nowych znajomości. Ja mieszkam od urodzenia w Gdańsku, ale w momencie wyjścia za mąż straciłam wszystkie koleżanki i kolegów których miałam. Więc teraz czas na poznanie nowych prawdziwych koleżanek, z którymi można wyjść na piwo i nie przeszkadza to ze jestem mężatką. Mam 31 lat.

a ja z Zambrowa, administracyjnie podlasie, ale historycznie mazowieckie :) ha... Mlekpol nas łączy, hehe ;)

to kiedy to spotkanie? ja jeszcze nie mam dzieci,a wszystkie dziewczyny które spotykam już mają i nie bardzo mam z nimi o czym rozmawiać,ale staram się nie uogólniać ;)

Też nie mam dzieci, więc temat pieluch jest mi zupelnie obcy, nie jesteśmy jedyne bezdzietne, z tego co widze ;) I żeby mnie nikt źle nie zrozumiał, oczywiście wszystkie dziewczyny będzie mi miło poznać :) Poważnie dziewczyny kiedy się spotkamy i poznamy w realu. To jest najlepszy sposób :)