Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnes_blue

Gdańskie przyjaźnie

Polecane posty

Gość zła79
Ja mieszkam blisko Gdańska mam 31 lat mogę się dołączyć?

zła..pewnie ze mozesz;) pisz nr gg na maila i dajemy czadu;)

haloo...no i gdzie sie wszyscy podziewaja? jutro jest pierwsze spotkanie..jak ktos jest chetny czekam na info...;)

Gość przymorzanka
Ciekawa idea! Ja jestem nowa w Gdańsku i jestem młodą mamą, więc mam wąski krąg znajomych, bardzo chętnie poznam jakąś ciekawą kobietkę, a nawet więcej:) Jestem na razie trochę ograniczona przestrzennie, więc najchętniej poznam kogoś z Przymorza, Zaspy czy Oliwy.Pozdrawiam wszystkie szalone kobietki i plus za otwartość! A gdzie byłoby spotkanie?

Pierwsze spotkanie jest dzis na niedlugo w pewnym uroczym miejscu w gdańsku głównym. Przymorzanka my tez nie znamy tu nikogo- kazda z nas jest z roznych stron Gdańska wiec zjeżdżamy sie w centrum by bylo w miare sprawiedliwie:) Tylko bylo niby tyle chetnych a za duzo nas dzis nie będzie- cała 5:) Ale od czegos trzeba zacząc...zapraszam i zachecam innych do przyłączenia sie do nas..skoro Wam tak samotnie to chyba znajdzieie kilka chwil co? Pozdro...

Gość ona to jaaa 3
Arvika a gdzie znajde Twojego maila :)?

"ona to jaaa 3" mail Arviki (moj zresztą też) był podawany w tym wątku przynajmniej 2 razy ;-) a oto on: arvika84@wp.pl

Gość ona to jaaa 3
wyslałałam mam nadzieje ze mail dojdzie :D

Gość ada1909
Dziewczyny piszcie jak tam po spotkaniu??:) następnym razem też z chęcią się przyłączę.

Wątek powoli umiera... Na spotkaniu było bardzo przyjemnie :) Co prawda kameralnie, ale nie miałyśmy problemu ze znalezieniem stolika, poza tym mogłyśmy swobodnie rozmawiać wszystkie razem, nie było tworzenia grupek jak przy większym spotkaniu. Oczywiście zapraszamy chętne dziewczyny na kolejne takie spotkanie, które mam nadzieję niebawem sie odbędzie :)

Kobiety...piszecie ,że chetnie się przylączycie..my równiez Was bardzo serdecznie zapraszamy, ale aby móc cokolwiek zaplanować musimy mieć na Was namiary. zarówno ja jak i vanilka nie raz podałysmy swoje adresy mailowe...na nie powyzylajcie swoje numery gg i my sie juz odezwiemy...wtedy mozna planować kolejne spotkanie. co do poprzedniego spotkania bylo bardzo miło...fajnie sie gadalo, zero "sztywnosci" mialam wrazenie jakbym znala te kobiety ze 3 lata;) Justyna i Milenka niezwykle żywiołowa babeczki- ja niestety tego dnia nie byłam w najlepszym samopoczuciu u spotkanie trwalo krócej niz zakładałysmy, ale nie dalam rady wysiedziec dluzej. Mimo to, mam nadzieje, ze niedlugo bedzie powtóreczka na która zapraszam kolejne chętne osoby. Afresy mailowe macie powyzej. pozdrawiam;)

Spotkanie było super, zero skrępowania, otwarte rozmowy, faktycznie miałam wrażenie, że znamy się od dawna... oby było więcej takich spotkań i żeby te znajomości przetrwały próbę czasu ;)

W zasadzie to ja też podam swój adres mailowy, w razie gdyby któraś z dziewczyn chciała się odezwać :) justynkie@autograf.pl A nowym dziewczynom życzę odwagi, żeby w końcu zrobiły jakiś krok poza przeglądaniem forum. Na takich spotkaniach można poznać naprawdę fajne dziewczyny. Ja osobiście nie praktykuję tego typu spotkań i w zasadzie to był mój pierwszy raz ale wiem, że innego wyjścia nie miałam. Nikt nie zapuka do Waszych drzwi z pytaniem czy sie poznacie. Pozdrawiam!

Gość ela34
Ja tez jestem chętna poznać Was dziewczyny :) jestem z ujesciska tylko zastanawiam sie czy nie będe najstarsza:)) mam 34 lat, a gdzie skąd jesteś zła79? pozdrawiam Was

Jesteśmy w różnym wieku i naprawdę nie widzę problemu. Chyba że dla Ciebie to aż tak istotne. Wg mnie ważniejsza jest dojrzałość i mentalność a nie metryka. To jest ten czas kiedy różnice wieku się zacierają ;-)))

Gość cziruś1983
Hej Dziewczyny :) Miałam przyjemność poznać niektóre z Was na spotkaniu, które odbyło się wczoraj :) Skromne grono ale miło i sympatycznie oby takich spotkań więcej :) Dla tych które mnie nie znają mam na imię Agnieszka i mam 27 lat mieszkam w Gdańsku Wrzeszczu ze swoim facetem od ponad roku i tak jak Wy poszukuję znajomości. Namiary na mnie czirus1983@o2.pl śmiało pisać. Pozdrawiam wszystkie koleżanki i życzę miłego dnia :)

Gość oriwona
Ja mam propozycję:) Jestem wizażystką i prowadzę warsztaty wizażu w Gdyni w Centrum Kwiatkowskiego. Są one bezpłatne, sponsorem kosmetyków jest firma Oriflame. W czasie warsztatów wykonujemy sobie wzajemnie makijaż i zawsze można poznać kogoś fajnego!!! Jeżeli którąś z Was interesuje taka forma spędzenia wolnego czasu to zapraszam.:) Z racji ograniczonej ilości miejsc konieczna jest rezerwacja pod nr Tel: 504-134-540