Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anaoa16

pieszczoty z hmm

Polecane posty

Gość anaoa16

Mam 16 lat. Podczas pieszczenia się z pewnym chlopakiem (bylam pijana, ale swiadoma co robie) spuscil się na moją cipkę. sperma nie weszla d srodka.ale ja palcami ją "podpychalam" a w dodatku on językiem robil to samo. czy moge byc w ciązy?

Gość anaoa16
pomoze ktos?

Gość starucha666
tak

Gość kropka2
Nieźle jak na 16 lat. Jak nie chcesz mieć niespodzianki to daj sobie na wstrzymanie. Raczej małe prawdopodobieństwo że zaszłaś w ciąże - tym razem.

masakra 16 lat ... Chyba nie bede mieć dzieci heheh na zajście w ciąze zawsz jest ryzyko i różne sa przypadki ! Dzieci chowaja dzieci !

ostatnio oglądałam film erotyczny z udziałem baskijskich mrówek separatystycznych - onanizując sie przy tym bananem, potem mój chłopak zrobił mi minetkę .. czy moge byc w ciązy -prosze o odpowiedź plisssssss p.s. nie mam na znaczek , zeby napisac do bravo , a moja kumpela nie chce mnie dopuscic do kompa :( masakra z tymi dziewuchami

Gość anaoa16
to powie ktos cos konkreetneego?

Gość sebol12344
na 99% nie jestes w ciąży.....ale dla pewnosci kup test ciążowy

Gość niezłe
" mam 16 lat.... byłam pijana", k* wa za naukę gówniaro się weź!

Gość anaoa16
widze ze na nikim tu polegac nie mozna

Gość docent Lepperro Andreo
to trzeba mieć nayebane we łbach zrobić bachora przez podpychanie spermy, wyglada mi to na przedawkowanie nauk religijnych i kombinowanie jakby tu urodzić bachora i zostać dziewicą z błoną dziewiczą. Poyebało się młodzieży od nauk oazowych.

Gość anaoa16
niektorzy piszą masakra 16 lat. ok masakra. zastanowcie sie czasem co robią i wasze dzieci w tym wieku. ja - ladna, NIGDY nie przeklinająca dziewczyna, chodząca do kosciola, spowiedzi, modląca sie codziennie rano i wieczor, cnotka jednym slowem , pomagam wszystkim wokolo - robie takie o to rzeczy, tzn. pije, palę, i nie wiadomo co jeszcze. to jest az smieszne dla nas, jak rodzice potrafią być naiwni. i na wlasnym przykladzie widzę, że w domu w szkole i wszędzie jestem taka dobra taka mila, bo taka jestem, taki moj charakter. a jak jestem z przyjaciolmi to szalenstwo, taki wplyw srodowiska.