Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Exterminator25

Ona ma 23 lata, spała z 8 facetami. Opłaca się z nią spotykać?

Polecane posty

Gość nie no przesada
coc ie obchodzi z iloma spala zreszta to co slyszales nie muasi byc wcale prawda... a jak facet sypia z wieloma to jest ok, jak dla mnie nic strasznego wole by mial ciekawa przeszlosc niz by mila byc prawiczkiem

Gość nie no przesada
aa ty juz zkladasz ze za tydzien cie zmieni no wez sie opanuj

Gość banda debili
poruchaj ja i zostaw :)

taaaa kazdy chcialby dziewice nie? A jak napierw ja oddziewiczy to nastepny facet juz dziwke ma co??? co Was to w ogle obchodzi z iloma kto sypial? Juz za samo takie glupie pytanie faceta bym wont wyslala.Tylko gowniarze sobie takie cos opowiadaja.

Gość do kafe junkie
masz racje co to w ogole za wywiad z iloma spala czego sie spodziewac ludzie genralnie mowia zle o innych

no wlasnie o to chodzi tepa dzida!!! Dzewice by chcieli najlepiej nie a pozniej zucaje dziewczyne i dla nastepnego to ona juz dziwka nie?? A co ta dziewczyna ma robic? Czekac na meza ktorego moze pozna za 5, 10 czy 20 lat?? Bo trzeba uwazac nie jak sie za duzo facetow mialo to juz dziwka...no niezle latwo sobie faceci to wyobrazaja..jakby 8 facetow nie wiem jak duzo bylo..no chore myslenie po prostu! A sami jak 8 lasek mieli to juz don juany :-O

Jeśli to był tylko sex to jeszcze jest ok bo może lubi i ty też na tym skorzystasz ale jeśli ona była w związku z tymi 8 facetami to coś z nią nie jest tak do końca w porządku skoro tak często zmienia partnerów i na twoim miejscu lepiej bym uważał...

Gość true25
jesli ma cos wyjsc to wyjdzie zdaj sie na przeznaczenie

Gość to ja moze odpowiem na temat
Mam 21 lat, spalam z 6 facetami Mam za soba 3 zwiazki. Pierwszego faceta mialam od gimnazjum. Kochalam sie z nim po 3 latach bycia ze soba, po czym mnie zdradzil :O dobra.. pozniej nadszedl nastepny pan, troche poczekalam, rowniez doszlo do zblizenia. Ja zerwalam, bo okazal sie strasznym chamem. Na czacie wysiadywal i inne panienki podrywal. Nastepnie mialam przerwe w byciu w zwiazku. Wyjechalam na wakacje z kolezankami, poszalalysmy wszystkie. Srednio bylam z siebie zadowolona, bo spalam w sumie w te wakacje z 2 facetami, no ale stalo sie. Pozniej kolejny zwiazek, nadszedl 5 facet. Teraz jestem z szostym i chyba dopiero teraz jestem naprawde szczesliwa. Nigdy nie zdradzilam, nigdy nikogo nie skrzywdzilam, jestem wierna jak pies i kochajaca jak przykladna dziewczyna. Tyle na ten temat... a co Ty zrobisz, to juz Twoja decyzja...

Gość 21 lat i 6 facetów
? jasne, wmawiaj sobie ze nie jestes puszczalska pozniej mezowi wstyd bedzie jak dawny kochas sie znajdzie

Gość 21 lat i 6 facetów
a obecnemu niby powiedzialas ze jest 2 ?

bo kobiety "uprawiają miłość" bez względu na ilość , a facet to po prostu je "przelatuje"...:D

Gość to ja moze odpowiem na temat
zacofane polskie społeczeństwo :O tak, mój facet wie o wszystkim zaskoczony?

Gość 21 lat i 6 facetów
i co ? pewnie jest zadowolony z tego faktu ?

Gość blepleple
21 lat i 6 facetow - żenua

Gość blepleple
nie kopsaj wiecej szpary bo i tak juz pewnie luzna jestes.wspolczuje facetowi 👄

nie wiem jak można chodzić z każdym do łóżka! ja ma 29 i jestem bardzo atrakcyjna, miałam wielu chłopaków ale tylko z moim mężem spalam!

Gość nie trzeba bylo sie puszczac
sylwanna jedyna normalna . reszta sie puszcza a pozniej wielki zal ze sa traktowane jak worki na sperme

Gość zanim cokolwiek zrobisz
zapytaj na kafe co ludzie o tym myślą. żenaaaaaadaaaaaaa

Gość rozxpasana ta młoda młodzież
dzisiaj jest Puszcza sie to aż furczy - a urodą nie zawsze dajki grzeszą Przyklad znam dziewczynę 21 lat ilosc partnerow seksualnych okolo 8-9, niezbyt ladna, mocno wytapetowana, zaliczac sie daje i sie cieszy wierzac w swoja artakcyjnosc - a to tylko skutek jest puszczalstwa Ja 7 lat starsza - duuuuzo ladniejsza i 1 partner. Ale znam tez 30paroletnie kobiety i tez zdziry - choc tak nabity licznik to nie wiem które mają :D

Gość a ja mam 20
i spalam z 6...no i co z tego?

Gość nie trzeba bylo sie puszczac
a to ze jak bedziesz chciala wyjsc za maz to malo ktory bedzie chcial taka przechodzona

Gość mialam ochote
to sie puscilam nie "wy" bedziecie za to mnie rozgrzeszac

Gość Exterminator25
Ja szukam dziewczyny do związku, a nie tylko do seksu. Sam spałem z dwiema kobietami, które kochałem i z którymi byłem w stałych związkach

Gość do to ja moze odpowiem na
jak twoj facet to akceptuje to znaczy, ze sam mial tyle samo kobiet albo nawet wiecej. poza tym zbyt dojrzala nie jestes, skoro spisz z kazdym chlopakiem, z ktorym "chodzisz"

Gość mialam ochote
jest i zwiazek jest i seks jak dla mnie to bardzo wazna kwestia w zwiazku jak ona sie nie uklada to lipa ;/;/

Gość do to ja moze odpowiem na
nie trzeba sypiac z kazdym z kims sie idzie na randke

Gość estercia77
Autorze wszystko zalezy od twojego sumienia mysle jednak ze powinienes sprobowac jednak najpierw szczerze porozmawiac z ta kobieta .Przeciez jesli nie bedziesz czul sie dobrze w tym zwiazku to zawsze mozna go zakonczyc.( partenerow to jednak sporo ale to kazdego indywidualna sprawa i ja nie chce tu nikogo rozliczac.Powodzenia.Sprobuj a sam zobaczysz.

Gość straciatella 23
odpowiedz jest banalnie prosta , bo sie jej zbykac chcialo :)

Gość jesli twierdzi ze jestes
najlepszy, docenia cie i chce byc z toba to przynajmniej wie co mowi, bo przynajmniej ma porownanie. Poza tym dziewczyny sie nie przyznaja, jak ci inna powie z miala 2 to nie musi byc prawda.