Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Exterminator25

Ona ma 23 lata, spała z 8 facetami. Opłaca się z nią spotykać?

Polecane posty

Gość smiac mi sie chce
jak moze bolec Cie przeszlosc faceta! No prosze Cie to jest tak chore ze sie w glowie nie miesci!Ja bym sobie juz pytania z kim kiedy i co robilam i z iloma wyprosila. Jedyne pytanie ktore bym tolerowala to jesli chodzi o to ilu partnerow stalych sie mialo ale nie pytania z iloma facetami co robilam. ja bym mezczyzny rownierz nigdy takiego czegos nie pytala.Tylko prostacy takie cos robia i normalny czlowiek wie ze kazdy na temat klamie. A wiec dla mnie tematu nie ma. Dla mnie liczy sie ten czlowiek teraz i dzisiaj a nie co on robil przede mna i z iloma !! Nie czuje sie wogole zobowiazana komukolwiek sie spowiadac na ten temat.

Gość Agataaaaaa
loda robiłam tylko jednemu, temu z którym jestem i którego kocham. planujemy slub, a ilość moich facetów przecież to było, jedni coś znaczyli inni nie, ale chociaż mam porównanie;D

Gość a co to dla Was znaczy
śmiać mi się chce więc widocznie razem z mężem jesteśmy prostakami ;) jakoś to przeżyję :)ja uwazalam ze powinien wszystko o mnie wiedziec i to ode mnie a nie kiedys przypadkiem od kogos, zreszta sam zaczal temat nie pytany w ogóle, zatem szczerosc za szczerosc... moze zle sie wyrazilam, chodzilo mi o to,że to jest przykre dla nas obojga i nie wracamy do tego, to co wazne zaczelo sie odkad jestesmy razem

Gość ale jesteście załośni
normalnie nie wierze jak można tak kogoś tak łatwo na podstawie paru zdan napisanych na kafe mieszać z błotem i oceniać ;/ to nie fair ze jak facet ma wiele partnerek nie jest oceniany bo przeciez jest młody i musi sie wyszumieć a dziewczyna jak ma wielu partnerów od razu jest kurwa i najgorszą ;/ Autorze Ty tez jesteś załosny skoro tu sie pytasz o radę i znajujesz problem tam gdzie go nie ma :/ PS. dla uzupełnienia dodam, iż sama mimo 23 lat miałam i mam dalej jednego partnera i nie wyobrażam sobie innego ale nie skreślam tych dziewczyn które miały kilu więcej

Gość Agataaaaaa
do smiac mi sie chce popieram Cie w 100%

Gość do smiac mi sie chce
a jak ktos jest prawiczkiem albo bardzo porzadnym facetem?

Agataaa to ilu ich miałas?

Gość Agataaaaaa
mój narzeczony jest 9

Gość smiac mi sie chce
Czy czlowiek -kobieta lub mezczyzna- jest porzadna o tym mowia inne sprawy niz liczby z iloma co sie robilo. Jak ja kogos poznaje to sama sobie warabiam zdanie o tej osobie i z iloma ta osoba co mila nie interesuje mnie. jak poznaje nowa kolezanke to rownierz nie pytam sie z iloma facetami byla w lozku a jesli mi to sama opowie to mnie to nie interesuje i mimo tego moge sie zaprzyjaznic z ta kobieta. Tak samo z facetem.Czy jet prawkiem nie oznacza ze jest porzadny i czy ze 100 kobietami sypial nie oznacza ze jest nie porzadny. To jest moje zdanie. A po za tym nie uwarzam ze ktokolwiek na tym swiecie pownien wiedziec wsyzystko o mnie. Przeciwnie.A argument ze moglby sie dowiedziec od kogos innego rownierz bez sensu bo ja n.p nigdy w zyciu nikomu nie powiedziala z kim co robilam i nie znam faceta ktory by komus powiedzial: "ej Twoja tez milem czy cos takiego". No dobra w Polsce nie zyje a wiec dla mnie to jest tak glupie ze sie w glowi nie miesci.

śmiać mi sie chce no widzisz,ja niestety mialam tego pecha, ze jeden z nich byl palantem jak sie pozniej okazalo i rozpowiadal :( ja klasycznie kochałam sie tylko z moim mezem,a przed nim bylo ok 10, nie pamietam,bo jakos to nie ma dla mnie znaczenia:)

Gość ale jesteście załośni
do puszczalskie kurvy: słuchaj jeśli facet traktuje kobiete tak jak TY to kobieta wręcz powinna szuakc szczęścia gdzie indziej i uciekać od takiego chama i buraka ;/

Gość do smiac mi sie chce
a jak ktos jest porzadnym prawiczkiem? malo ktory prawiczek to zlodziej albo zbir

Gość do Agataaaaaa
a narzeczony mial ile kobiet?

Gość smiac mi sie chce
Kazdy ma prawo sie zabladzic w zyciu :DI dlatego trzeba swoje slodkie tajemnice dla siebie zachowywac. Moj ojciec nazwal mnie dziwka jak mialam mojego drugiego chlopaka.Z pierwszym bylam 1,5 roku a z tym drugim 8 lat. No i na tyle. Niech sobie wszyscy swoja moralnosc dla siebie zatrzymaja.Dlatego z nikim na takie temty nie rozmawiam i rozmawiac nie bede.Pozniej takiemu facetowi wszystko zeznasz a on Cie zostawi i dupe obrowbi bo wie o Tobie wszystko. No pieknie. jeszce tego brakowalo.Nie mowiac juz o tym ze kazdy dziewice by chcial najlepiej a ile kobiet balamuca bo zabieraja im dziewidztwo zamiast do slubu czekac. Bo tak byloby prawidlowo. jesli chca dla siebie swieta dzeiwice to niech sie najpierw z nia ozenia a nie oczekiwac od kobiety zeby swieta byla. i zawsze oni chca byc zym pierwszym w najgorzym przypadku tym trzecim a tak naprwade to marza zeby zaliczyc ja najwiecej.Tak prawda.Ale niestety przez to zachowanie wiele kobiet czuje sie jak smiec bo musze zyc z swiadomoscia ze sa gorze od innej kobiety bo nie mialy 3 tylko 8 czy 20. No przeciez to smieszne!Nie dajcie sobie wmawiac bzdur i nie opowiadajcie nikomu nic.

Gość Justynkaaaaaaaa88
nie dużo mniej ode mnie

Gość nie kazdy taki jest
czasem ktos jest prawiczkiem i chce po prostu znalezc swoja wymarzona dziewice

Gość Agataaaaaa
mój obecny miał 6, tzn ja jestem 6-ta jest ode mnie starszy o 4 lata;D według mnie każdy ma jakąs przeszłość czasy trzymania dziewictwa do ślubu dawno przemineły, więc nie rozumie tu jak faceci się wyśilają mówiąc te takie kobiety są złe;D każdy niech najpierw patrzy na siebie!

Gość smiac mi sie chce
Jak dziewica bylam poznalam faceta i mu powiedzialam ze dziewica jestem. Powiedzial ze nie chce byc pierwszy. Ze mam sie przechowac dla tego ktory dlugo ze mna bedzie. O to jest porzadny mezczyzna. jakby wszyscy tacy byli to by mniej problemow bylo.

Gość nie kazdy taki jest
ja tez nie szukam kobiety zeby ja zaliczyc, chodzi mi o prawdziwy zwiazek. jestem prawiczkiem, wiec naturalne ze wole dziewice

Gość smiac mi sie chce
a ozenisz sie z nia najpierw zanim bedziesz z nia uprawial stosunek??? Jak tak to jestes porzadny jak nie to taki sam jak wszyscy.

Gość nie kazdy taki jest
nie chce czekac do slubu, ale tez nie chce robic tego od razu. a jakby nam nie wyszlo to juz bym potem nie szukal dziewicy

Gość ja na przyklad mialam
przed slubem wielu facetow, szukalam tego jednego, ale zadnego z nich nie uwazam za blad, z kazdym moglabym sie zwiazac, to byli porzadni, fajni faceci i dobrze ich wspominam. jestesmy nadal dobrymi kumplami. Ale moj maz okazal sie najfajniejszy, jestesmy supermałżeństwem, mamy duze dzieci i w niczym nikomu ta przeszlosc nie zaszkodziła. Wiec nie ma co uogólniac.

Gość nie kazdy taki jest
ale twoj maz pewnie tez mial sporo kobiet

Gość taki sobie jedne z wielu
Ato bedzie pewnie tym 9, ale zapewnie nie ostani :P co do tego nie mam wątpliwości, bo co innego kilku stałych partnerów a co innego kilku przelotnych, natury człowieka nie zmienisz więc radzę uważać ;)

Gość masz racje co innego by bylo
gdyby spala z 7 lub z 9cioma i miala 22 lub 24 lata, ale tak to fatalnie... Nie pasuje do horoskopu...

Gość a ja miałam 20
cz coś około a mam 22 lata. TAK wybrałam i mam wyjebane na to co myślicie.Tam skąd pochodzę to normalne

Gość myśląca Polka
O jednym Cię mogę zapewnić, jeśli się z nią prześpisz HPV u Ciebie murowany na 100%.

Gość a ja miałam 20
a i poznałam kogoś komu to nie przeszkadza a sam ma 0 na koncie.Możecie mi naskoczyć:D

Gość do a ja miałam 20
to pewnie chce cie tylko zaliczyc

Gość pener
daj jej foto zwale se konika