Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43oriefdc

Czy ktoś studiuje na UAM - w Poznaniu.

Polecane posty

Gość gość
Przed paru laty kończyłam na UAM zaocznie biologię Piękne 5 lat Za nic bym ich nie zamieniła

Gość gość
Nie polecam UAM, a tym bardziej WSE ze względu na brak organizacji pracy. Niektórzy wykładowcy naprawdę nie nadają się do zawodu, jaki pełnią... Nie mają podejścia do studentów. Ponadto zajęcia są przepełniane mało użytecznymi treściami, często odbiegającymi od danego kierunku. Znienacka uczelnia wprowadza dodatkowe przedmioty, które należy rzekomo nadrabiać, by mieć pełne uprawnienia na dyplomie. Studiujesz sobie upatrzony kierunek, a na końcu i tak się okazuję, że wiele rzeczy będzie trzeba sobie "dorobić", gdyż na połowę rzeczy nie masz uprawnień (uczelnia tylko tak ładnie kusiła studenta)... i wiele innych afer, które zawsze w ciągu roku akademickiego się pojawią. Ukończyłam teraz studia UAM i wiem co mówię :D Pozdrawiam :)

Gość gość
Ja jestem na 3 roku geografii i będą to najbardziej zmarnowane 3 lata mojego życia. Wykładowcy fatalni, treści fatalne, cały wydział fatalny. Po 3 latach studiowania czuje, że wiem tyle samo co na początku studiowania. Uczelnia nastawiona na gnojenie studentów. Upieprzają ile się da byle zarobić na warunkach. Zaczynało nas studiować prawie 130 osób, a na 3 roku zaledwie 30 nas zostało. Stypendia socjalne chyba najniższe z wszystkich państwowych uczelni. Ogólnie tragedia, nikomu nie polecam.

Gość gość
również ! Dokładnie - brak zainteresowania studentem, niekompetentni pracownicy ! Odradzam - renoma ? nie wiem skąd się wzięła? fatalna organizacja, kolejki niesamowite. nigdy więcej UAM

Gość gość
Ją na szczęście jestem już po UAM. Jedyne co mogę dodać od siebie ostrzegając przyszłe studentki, to uważajcie na profesora Zbigniewa Krasińskiego.Jak dziewczyna jest ładna i mało asertywna może być pewną, ze profesorek sie nią "zaopiekuje"...

Gość gość
Miałam wątpliwą przyjemność poznać dr Krasińskiego...dziewczęta, studentki obecne i przyszłe UAM - miejcie się na baczności...

Gość gość
WYZSZA SZKOLA HANLDU I USLUG POZNAN Chcesz zdać Maturę z matematyki i języka angielskiego? Przyjdź na kursy dla maturzystów, które przygotowaliśmy specjalnie pod kątem potrzeb i wymagań programu Matura 2016 Z okazji 20 - lecia szkoły, masz od nas prezent – kurs maturalny po najniższej cenie w całym Poznaniu. Koszt całkowity 22-godzinnego kursu to tylko 85 złotych, czyli to mniej niż 4 złote za godzinę! Jeśli po kursie zostaniesz studentem Wyższej Szkoły Handlu i Usług, cały kurs będziesz mieć totalnie za darmo! Nie przegap! Ilość miejsc ograniczona! !!Startujemy już 9 kwietnia!!

Gość gość
WYZSZA SZKOLA HANDLU I USLUG Nowość ! Studia podyplomowe Zarządzanie w Administracji Publicznej. Studia adresowane są do osób pełniących i zamierzających pełnić kluczową rolę w administracji rządowej, samorządowej i organizacjach pozarządowych. Podnieś swoje kwalifikacje zawodowe! Rekrutacja trwa! Zapisz się już na kwiecień Zadzwoń 618434796 lub 505845771

Gość gość
A studiuje ktoś może na wszuie w poznaniu? wybieram się w październiku i szukam koleżanek :)

Gość gość
Oo a na jakim kierunku, jeśli można zapytać :) ja również planuję studiować na UAM :)

Gość Zdecydowanie odradzam
Zdecydowanie odradzam studia na UAM WPA w Kaliszu. Ja niestety nie miałam kogo zapytać, ale teraz chce poradzić tym którzy mogą podjąć tak samo złą decyzję jak ja podjęłam. Poziom tragicznie niski a z 6 wykładowców na 1 roku to 3 tylko z magistrem. No to przepraszam bardzo? to chyba pomyłka.

Gość Agatanovum
Nie poleciłabym tej uczelni nikomu. Wielki bałagan, w dziekanacie nikt nic nie wie, zero informacji, student traktowany jak maszynka do pieniędzy, niektórzy wykładowcy nie dają rozwijać się studentom, chore porównywanie studentów i widoczna faworyzacja. A to tylko kilka wątków dotyczących uczelni nic nie wartej. Nie dajcie się naciągnąć!

Gość gość
Studiuję na wydziale Pedagaogiczno-Artystycznym kierunek informacja naukowa i bibliotekoznawstwo, chce dwie specjalizacje - infobrokerska I muzyczna, ktoś wie czy to możliwe? Dodam że na pierwszym roku mam fakultety muzyczne i występuję w chórze, dostałam się po przesłuchaniu. Czy jest możliwe zrobienie specjalizacji z innego kierunku?

Gość Jagoda

Czy ktokolwiek wie czy jest kierurnke w stylu handel i marketing? Albo kierunek z taką specjalnością, nic nie widzę 😕

Gość Jagoda

Czy ktokolwiek wie czy jest kierurnke w stylu handel i marketing? Albo kierunek z taką specjalnością, nic nie widzę 😕

Gość Jagoda

Gość Jagoda

Gość www.antyplagiat.net

Jesteś studentem tej szkoły? Skorzystaj z promocji na program antyplagiatowy dostępny na stronie www.antyplagiat.net

Gość AGH.

Witam, czy ktoś orientuje się może czy cokolwiek się zmieniło na lepsze na UAM?

Jest się ciężko dostać, a później utrzymać?

Pozdrawiam ;)