Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czy_potrafie_kochac

skąd wiadomo czy to jest miłość?

Polecane posty

witajcie ;] chciałam się was zapytać skąd wiecie że tak naprawdę kogoś kochacie?? i nie chodzi mi o miłość do rodziców czy rodzeństwa... mimo iż mam 23 lata nigdy nie byłam zakochana... nigdy nic takiego nie czułam... teraz spotykam się ze świetnym chłopakiem i zastanawiam się czy będę potrafiła rozpoznać czy się zakochałam skoro jeszcze tego nie doświadczyłam... pozdrawiam wszystkich ;];*

to jest takie uczucie- że kiedy chcesz to nie możesz a jak możesz to nie chcesz-po tym je rozpoznasz

Gość Ex aminator
bedziesz potrafila jak przez jakis czas nie bedziecie obok siebie, jesli jest tego wart to budujcie wasze pozytywne relacje bo tylko w ten sposób mozna wzbudzic prawdziwe uczucie

wiem że on jest tego wart... gdy jestem z nim czuję się szczęśliwa... gdy nie ma go obok to tęsknię... ogółem między nami wszystko jest w jak najlepszym porządku... przyjaźnimy się :) ale chcę wiedzieć po czym dokładnie można poznać zakochanie? motylki w brzuchu, ciepłe wibracje na serduszku czy coś takiego istnieje? nie chcę mówić "kocham" nie będąc pewna że tak jest naprawdę...

wiec poczekaj az bedziesz gotowa, nie oczekuj ze wystapia u ciebie identyczne reakcje jak u innych, kazdy posiada inna konstrukcje psycho-emocjonalną ale to o czym piszesz swiadczy zo on conajmniej nie jest Ci obojetny:)

Gość ysghsr
"nie mozesz jeść, spać i ciągle płaczesz"

Gość taka jedna ruda
nie mozesz jesc, spac i cialge placzesz?? hihihi oj chyba nie zawsze ;P