Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diamona

Prezent dla mężczyzny

Polecane posty

Gość Diamona

Jak w temacie: co Waszym zdaniem można ofiarować jako prezent/upominek… z okazji lub bez, dla mężyczny, zarówno tego ukochanego, jak i dobrego przyjaciela? Czym Wy dziewczyny obdarowujecie mężczyzn, a co Wy mężczyźni chcielibyście dostać lub jaki upominek sprawił Wam największą radość? Chodzi mi tutaj głownie o jakieś oryginalne drobiazgi…(chociaż wiem, że to często zależy od danej osoby, od tego co lubi, czym się interesuje). Kobiecie zawsze można podarować „roślinkę”, a mężczyźnie…?

to zalezy od faceta, jego zainteresowań - mój lubi gre w sieci o kupilam mu słuchawki do Twim speaka.. a z takich uniwersalnych to np. portfel, pasek, koszulka, sweter, książka, album...

Dzięki za odpowiedz:) Mój ostatnio zauroczył się szybkimi motocyklami. Ostatnio nawet zrobił taki zakup, wiec na walentynki myślę nad brelokiem do kluczy z wygrawerowanym jego motocyklem i dedykacją. No ale niedługo ma również urodziny i sama nie wiem co mogę mu wówczas podarować :/ Szukam więc inspiracji..., wiem, że tu nikt nie napisze mi co mam kupić, ale może podsunie jakiś pomysł... :)

Gość Diamonaa
chyba kupię dobrego pejcza bo oboje lubimy eksperymentować na motorach

To może album starych motocykli by go zainteresował, no wiesz - historia ich:). Mógłby sobie porównać jak wyglądały maszyny na przestrzeni wieków. Trochę ci współczuję, że twoj facet ma taką pasję - dwóch moich przyjaciół na nią zmarło w ubiegłe wakacje. To śmiertelna zabawa.

Dzięki Kajtuś, pomyślę o tym, bo to może być całkiem fajny prezent:)

Gość truskawkowapolewa
Ja myślę, że jeśli jest to mężczyzna bliski twojemu sercu to można by było podarować mu np. cyfrową ramkę na zdjęcia. widziałam taką jakiś czas temu na magicznaplaneta.pl i bardzo mi się spodobała. Na pewno chłopak by się ucieszył gdybyś wgrała do takiej ramki kilka waszych wspólnych zdjęć.

Gość Mark+Iza
skarpetki, kapcie, scyzoryk, chusteczki, apaszki - tego nie wolno kupować !!!!

Gość nceownvjce
(*_*)

Gość adkffdhffdhd
Podaruj mu cos z wyobraznie do zabawy. Na przyklad latajacy miniaturowy, zdalnie sterowany helikopterek a nawet dwa zeby mogl z kims w domu sie tym pobawic. Moj (40 letni) facet normalnie uwaza, ze to byl najlepszy prezent jaki w zyciu dostal i przy kazdej imprezie lataja z tym kumplami i sie smieja do rozpuku! Drugi pomysl to taka lina do rozpiecia miedzy dwoma drzewami po ktorej sie chodzi z zabezpieczeniem zeby drzewu kory nie uszkodzic. Tez super zabawa! Blagam przestancie facetom dawac nudziarskie prezenty w postaci porfelow, krawatow i tym podobnych!

Gość Mark+Iza
ja kupilam karnet na siłownie i kości do gry. mieszkamy w miescie i linka byłaby dla samobójcy :-P. ale helikopterki - dobre :-P