Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc101

wybór partnera życiowego

Polecane posty

No widzisz Brunet, a jednak doceniłeś moją troskę....co prawda poźno, ale jednak...Nadal bawisz się niegrzecznie z tymi panienami?

Wiele rzeczy jest ważnych ale chocby byla najpiękniejsza i najbogatsza sexi bomba i wogole to jesli bym jej choc nie lubił to bym nie próbował z nia byc.związki z rozsądku czy dla wygody to nie dla mnie.powinno byc choc troche uczucia by sie to kiedys nie rozpadło jesli znajdzie sie ktos kto da nam nie wygodę i nie rzeczy lecz wlasnie uczucie.a tego sie nie kupi.mozna tylko udawać...

Ale czy sa faceci, którzy patrzą na stronę materialną? Kobiet chyba niestety jest dużo takich.

Gość abc nie jestes dziewica
wiec Twoja wartosc sie obnizyla

na ktoryms prawiczkowym temacie to pisalas. i ze jestes z mazowsza

czyli przyznajesz sie do braku dziewictwa ?

nić mądrego nie wymyślę poza typowymi pierdołami w rodzaju, że powinna się podobać z tego czy tamtego :D zresztą to jest chyba rzecz nieplanowalna... jeżeli pomijać skrajne wyrachowanie. Więc prędzej mozna wymienić to co jest mocno odrzucające

Gość to nie jest twoje foto w stopc
oczywiscie, nikt nie ma ochoty myslec po ślubie co inni faceci robili z jego żoną

No ale skąd tych dziewic brać, jak faceci też nie próżnują przed ślubem.W końcu chyba nie z innymi facetami, no nie? Choć niektórzy...zapewne, ale nie wiem, czy wtedy szykują się do ślubu.

Musi mieć przedewszystkim szacunek do samego siebie i do mnie i mieć cele w życiu !! Bez tego ani rusz. Mój były chłopak nudził się sam ze sobą, nie miał co robić, żadnych celów, zajęć. No inteligencja, dobry w łożu, przystojny, pomocny, zabawny, pomysłowy... oj nie jestem w tym dobra ;) musi mieć temperament !

Co sie dopytujesz o wiek ? A Ty jeszcze nie? Czy to takie ważne?

noo i on był taką rozmymłaną pierdołą trochę.. i nadopiekuńczą.. Ohsz:O i wychodziło zawsze, że ja nim manipuluje, że jestem ta zła suka, która zawsze się obraża i zaczyna kłótnie, która odpierdala, flirtuje, a ten grzeczny chłopiec, rozmemłana pierdoła bez własnego zdania zazwyczaj, bardzo wrażliwa ale bardzo zazdrosna... Na początek to dobre i na tak sobie.. ale nie jeżeli chodzi o poważny związek !

Gość a stracilas dziewictwo z nim
pewnie w wieku 15 lat stracilas z przypadkowym kolesiem

Diablistko, skoro nie masz temperamentu, to po co Ci facet dobry w łożu?

W wieku 15 lat? Dlaczego mnie tak kiepsko osądzasz? A może napisz o sobie, co? Brakuje Ci kobiety do zaspokojenia męskiej chuci?

na miłość......... ta rozmowa jest bez sensu, jak się zakochasz to będzie cię waliła cała reszta:)No chyba, że należysz do grona osób, które sobie planują co mają czuć, do kogo i dlaczego:)

Gość a stracilas dziewictwo z nim
ja stracilem w wieku 18 lat z dziewczyna o rok mlodsza z ktora jestem do dzisiaj.

To nie jest zupełnie bez sensu.Bo jak się zakochasz to z czasem pomyślisz, że to partner życiowy. To w takim razie na co zwracasz uwage przy wyborze partnerki.(na razie nie życiowej)

Na co zwraam uwagę? Na nic, wpadłąm na niego i już, pozamiatane. Zakochałam się od razu, on tez i tak sobie żyjemy 7 rok... nie miałam czasu by się zastanowić nad doborem kryteriów.