Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikaaa22

Obolałe, nabrzmiałe, twarde i powiększone piersi

Polecane posty

Gość Mikaaa22

Mam tajką sytuację: poprzedni okres spóźnił mi się o 15 dni! Zawsze miałam regularne miesiączki, miałam wówczas lekko podniesioną temperaturę i bóle głowy, czułam się senna i słaba jak mucha - myślałam, że to ciąża. Jednak w tym miesiącu mam normalnie okres, bez opóźnienia ale zauważyłam, że bardzo pobolewają mnie piersi od kilku dni i sa jakies takie twarde, wrażliwe... Wcześniej owszem też to się zdarzało, że puchły i bolały ale nie powiększały sie tak bardzo. Co jest?

Gość Mikaaa22
to wszystko co macie do powiedzenia?:)

Gość Mikaaa22
wiem ze temat powinien byc na forum innym ale nie moge tam go wrzucic, nie wiem czemu. Może któaś dziewczyna miała podobne doświadczenia?

zrób test, bo nigdy nic nie wiadomo ;) pozatym w okresie też czasami pobolewaja piersi, przecież to chormony, z nimi nie wygrasz ;)

Gość jak kura pazurem
tylko w ciąży ten okres to takie raczej plamienia, chociaż czasami są tylko minimalnie bardziej skąpe.najlepiej idź do gina sprawdzić, czy coś się nie dzieje.

Gość albo zbliża się okres albo
jest ciąża ;)

Gość Mikaaa22
nie nie robiłam... czy takie zachowanie piersi jest typowe dla poczatkow ciąży? Właściwie w tej sytuacji trudnoby było określić jaki to moment ale chyba to 15 dniowe opóźnienie okresu bylo najdziwniejszym symptomem, a to bylo w listopadzie.

Gość Mikaaa22
dodam, że mam w tej chwili okres i przyszedl terminowo. Takie opóźnienie duże zdarzylo się poprzednio.

Gość Mikaaa22
No i czuję takie jakby kłucie w prawej piersi, innych objawów nie mam, w zeszlym iesiącu jedynie czułam się dziwnie zmęczona i mialam lekką gorączke przez kilka dni.

Gość warto pójść do gina
bo jak coś z chormonami nie chalo, to lekarz unormuje. Jeśli wcześniej nic takiego się nie działo, to znaczy, że coś się pochrzaniło w organiźmie - chyba logiczne, że pomocy szuka się u lekarza a nie na forum :D

Gość Mikaaa22
nie są to plamienia, normalny okres.

Gość Mikaaa22
tak wiem, z pewnością się wybiorę ale zasiagnac Waszej cennej opinii tez nie zaszkodzi.

Gość Mikaaa22
No zdziwiłabym się poważanie gdyby okazało się że to ciąża - nei wykluczam tego bo spalam z narzeczonym kilka razy bez zabezpieczenia .. ale ja przecież mam normalny okres ! Ciekawe jak często zdarzają się takie anomalia i jak reahgują kobiety w takiej sytuacji, dowiedziawszy się o ciąży np. w 3 miesiącu będąć wcześniej na 4 weselach i paląc codziennie paczkę fajek... masakra

Gość ja mam 172cm i nie jestem
"nabrzmiałe, twarde i powiększone piersi" brzmi kusząco :)

Gość Mikaaa22
no i chyba tak jest, facet nie moze sie od nich odkleic, a ja sie martwie, przeciez nie urosly mi bez powodu z dnia na dzien:)

Gość Mikaaa22
no nic, dziekuje wszystkim, pojde sobie przebadac te niesforne cycuchy:) pozdrawiam.

Gość jak kura pazurem
i cycuchy, i hormony. i jeszcze jedno - niektóre i do 5 miesiąca mają okres czy też plamienia. a poza tym istnieje takiej zjawisko jak "ciąża zaprzeczona".

Gość Mikaaa22
ciąża zaprzeczona? a cóż to oznacza?

Gość Kasia 15
a moze sa to zaburzenia hormonalne .Ja tez przed okreem mam zwiekszone piersi i troche bola

Gość hibatka
bosze przestan pierdolic i panikowac, nie jestes w ciązy! bola cie cycki przed okresem jak wiekszosc kobiet i tyle. i w listopadzie sie spoznil, no straszne... umierasz pewnie. to moglo byc na wynik stresu, zmiany diety czy klimatu... takie anomalia sie czasami zdarzaja i zwlaszcza ze to bylo w listopadzie to bez kitu przestan sran po gaciach