Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anturi

czy to na pewno ciąża??

Polecane posty

Gość anturi

od 4 dni opoznia mi sie @,robilam test wynik pozytywny...ciezko mi w to uwierzyc ze pierwszy cykl staran i juz ciaza

Gość Talia_D
Na 100% ciaza!Gratuluje! :)

Gość anturi
dziekuje....ciezko mi w to uwierzyc

Gość Talia_D
Wiem, ze nie powinnam ale zazdroszcze Ci... Tak dlugo sie staramy i nic! :( Wkoncu zaczelam brac ff..moze to pomoze ;) mam nadzieje! A jak sie czujesz?

U mnie pierwsza ciąża również za pierwszym razem, druga po trzech latach w 2 cyklu starań :) 2 dni temu się okazało:)

Gość anturi
To GRATULUJE rowniez....ja dopiero jak lekarz potwierdzi to uwierze nie chce rozczarowania...Samopoczucie ok,poza bolesnością sutkowi czasem kłuje jajnik ale zadko poza tym brak innych objawów no moze jeszcze apetyt rano nie mogłam nic przełknac a teraz bym ciagle jadła...Zycze równiez jak najszybciej dwoch kreseczek:))))

Gość Talia_D
Nie dziekuje by nie zapeszyc:P Mam nadzieje ze niedlugo do Was dolacze! ;) Gratule dziewczyny!:)

Gość Talia_D
Gratuluje mialo byc:P

Gość Talia_D
Dziewczyny moze ktoras z Was wie...biore femifertil i zastanawiam sie czy do tego mam brac jeszcze osobno kwas foliowy? w ff jest juz folik ale i tak mam waptliwosci.. prosze pomozcie jak wiecie bo nigdzie nie moge znalesc odpowiedzi...:(

Gość anturi
co do jakis witaminek to nie wiem ale na pewno wskazane jest zazywanie kwasu foliowego np.folik...najlepiej zapytac o to gine.ja w tym miesiacu juz była u gin.ale wtedy nic nie stwierdził musze jutro koniecznie zadzwonic i sie umówic,uwierze w ciaze gdy lekarz ja potwierdzi:)))

Gość Talia_D
Napewno ja potwierdzi! Trzymam za Was kciuki! Powodzenia! ;)

Gość anturi
:))))dam znac czy bedzie dzidziuśśś

Gość anturi
wracam tu po krótkiej przerwie...byłam dzis u gin.i na USG widział pęcherzyk ciazowy,stwierdzic ze to ok.5tydz i zbyt wczesnie przyszłam bo nic jeszcze nie bedzie widac...dostałam witaminki i kwas foliowy i skierowanko na badniaa 2 tyg.kolejna wizyta wtedy powinno byc cos widac