Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia1993

Poważny problem z byłą chłopaka.

Polecane posty

Gość Kasia1993

Witam ; ) Mam dość poważny problem...Chodzi o mojego chłopaka i jego byłą dziewczynę.Oni byli ze sobą rok temu...Ona zaszła z nim w ciążę(mówi że to jest jego ale ona nie pochodzi ze zbyt dobrego otoczenia i wiemy że nie była mu wierna,na dodatek ma 17 lat)Mój chłopak na początku opiekował się tym dzieckiem,bo myślał że to jego lecz teraz chce robi testy DNA.Lecz problem tkwi w czymś innym.Jarek mówił mi że ona mu psuje wszystkie związki,pisze do tych dziewczyn a one go zostawiają..Ona mu cile pisze sms'y że go bardzo kocha itd...Na początku to olewałam bo Jarek powiedział że mnie kocha ,mieliśmy w planach nawet zaręczyny,lecz dostałam dzisiaj sms'a od tej dziewczyny "Ty szmato"..Wysłała również sms'a do mojej kumpeli "Czy łączy cię coś z Darkiem?".Kompletnie nie wiem co mam w tej sytuacji robić...Zostawiłam Darka ale strasznie się czuję,chciałabym to naprawić i on też lecz tylko ona stoi nam na drodze.Ona mu nie da spokoju,a ja boje się że będę miała przez nią problemy...Z takim towarzystwem nigdy nic nie wiadomo...Np.co jej może do głowy strzelić...Poradźcie co zrobić..Zapomnieć o swojej miłości czy ryzykować sobą??? Z góry dziękuje za pomoc : )

Gość Kasia1993
mam juz 16 lat i chciałabym już wyjść za mąż

Gość Jarek czy Darek

Gość yyyyyyyyyeeeeeeeeeeee
kim jest Jarek a kim darek??

Gość Kasia1993
jeszcze nie wiem za którego?

Gość tak to jest z dzieciatymi
facetami. Jeśli chcesz z nim być musisz się liczyć z obecnością matki jego dziecka w Waszym życiu, jaka by nie była. A test na ojcostwo oczywiście warto zrobić jak najszybciej, by uniknąć nieporozumień. Uważam wręcz, że leży to w interesie obu stron.