Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

On1986

Problem

Polecane posty

Hej mam mały problem z orgazmem. Od jakiegos czasu bardzo szybko dochodze do orgazmu. Czy ktoś może wie czym to jest spowodowane?

Gość _Misiek_
Napisz o tym coś więcej. Co to jest za szybko? Czy to we współżyciu z kobietą czy w innych okolicznościach. Wtedy dopiero można powiedzieć coś więcej jak temu zaradzić.

Tak podczas stosunku. Jakies pare miesiecy temu nie miałem takiego problemu a od paru miesiecy dreczy mnie ten problem. Bardzo prosze o pomoc

Gość Ja uważam ze
Z mojego punktu widzenia jesteś dość młody(wnioskujac z twojego niku masz 24 lata) i pewnie jeszcze niedoswiadczony(bez obrazy) co wiąże się z faktem takim, ze jesteś jeszcze wrażliwy na pieszvzoty i na seks , jednak wraz ze zwiekszona ilością twoich partnerek zaczniesz się przyzwyczajac co spowoduje mniejsza wrażliwość na impulsy sexualne do mózgu. Ale to tylko moje zdanie.

Nie chodzi tutaj o ilość partnerek;/ Niechwalac sie troche ich było. Prosze o odpowiedzi. Z góry dziekuje

Gość patriata
diagnoza jest jednoznaczna: przedwczesny wytrysk

Gość _Misiek_
Najlepiej wogóle o tym nie myśleć i podejść do sprawy na zupełnym luzie. Skorzystać z porad ze stronki http://www.przedwczesnywytrysk.pl Jeśli problem będzie dalej występował to polecam wizytę u seksuologa. Wtedy napewno znajdzie się jakieś rozwiązanie.