Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heart broken...

mam złamane serce...

Polecane posty

Gość heart broken...

dokładnie jak w temacie. :( anouk-lost

moje kilka lat juz złamane...mozna sie przyzwyczaić...klin klinem nie zadziałał a widokow nie ma na zresetowanie pamieci

Gość heart broken...
mam nadzieje,że się przyzwyczaje ,bo narazie tylko płacze i czuje ogromby smutek serce nie sługa :(

Gość heart broken...
to znaczy?:( zakochałaś się czy moze rozstalas się z kims?

raz bedzie lepiej raz gorzej...tesknota za Nim bedzie wracac w najmniej oczekiwanym momencie doprowadzając do niesamowitego bolu wewnatrz...by na jakis czas dac o sobie zapomniec i znow powroci...ja przestałam wierzyc,ze pozbede sie Jego cienia z mojej terazniejszosci,przeszłość okaleczająca teraźniejszosc...cokolwiek zrobi lub czegokolwiek nie zrobi,bedzie w moim sercu

Gość heart broken...
a ulozylas sobie zycie z kims innym? jaki był powod rozstania? oj biedne my jestesmy...

Gość heart broken...
nieda zwłaszcza jak on ciagle pisze,nie pozwala o sobie zapomniec,a jak jest w zwiazku to rani,kloci sie...eh.

nie martw sie...mnie jeden zostawił,z ktorym byłam z przerwami od 16go roku życia wiec szmat czasu a ten,ktorego kocham zwyczajnie mnie olał

Gość heart broken...
faceci to pieprzone swinie.

mnie w sumie tesh trzech...krfa! i kiedy eks powiedział,ze jesli Jego nowej Niuni cos by sie stało to i on mogłby umrzec...zabolało...o mnie tak nikt nigdy :(

ja wczoraj ryczałam,cały dzien,na koncu gardło i głowa życ nie pozwalały...dzis jest lepiej...moze to samotnosc,moze to że usilnie nie chce o Nim zapomniec,mysląc ciagle,oglądając zdjecia,przypominajac...moze to ja nie pozwalam by znalazł mnie ktos,kto wyleczy mnie swoją miłością z Niego...nie wiem sama...w kazdym razie zyc sie nie chce

bede tu zaglądać czasem...jutro znow do pracy 5rano wstańka :( echh taaki tydzień w góralskiej chatce tylko z Nim...mhmm rozmarzyłam się pa Skarby 😘 trzymajcie sie kiedy ja trzymac sie nie potrafię 🌻

Gość heart broken...
trzymajcie się dziewczynki :* ja własnie pije-ale soczek:)