Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takabyła

społeczna dyskryminacja, a obłuda ludzi

Polecane posty

Gość takabyła

wszyscy twierdzą, że ludzie są równi. Guzik prawda. Grubasy nie mają życia, wciąż są wyśmiewani i traktowani jak śmiecie. Jeżeli chłopak miałby wybierać pomiędzy puszystą i inteligentną, a szczupłą i głupią, to wybrałby tą drugą. Puszyste kobiety nie mają szans na znalezienie swojej drugiej połówki... A w końcu tyle się mówi o tolerancji... Ekstra...

Gość a jakże
Równi są, owszem w obliczu śmierci:) ,,Nie warto brać życia na serio i tak nikt nie wyjdzie z niego żywy" - czy jakoś tak :classic_cool: PS. Wszyscy jesteśmy zakłamani i obłudni, w mniejszym czy większym stopniu, czyż nie ?

Gość takabyła
Zlituj się człowieku... Chcę rzeczowych opinii, a nie jakichś smętów

Gość wozkers34
a co ma tolerancja do grubasow, sie opychaja to sa grubi robia duze kupy i nalezy ich tepic :D

Gość wozkers34
tolerancja tyczy sie zyda czy czarnego

Gość takabyła
wiem, że przez swoją tuszę, zawsze będę sama... nikt się mną nie zainteresuje, upewniam się w tym przekonaniu, czytając wasze opinie.

Gość wozkers34
przynajmniej robia duze kupy i to jest jedyny + :D mozna sie dobrze najesc

Gość a jakże
To ja się Ciebie zapytam. A Ty czy zainteresujesz się facetem, który ma dużą nadwage? czy nie wybrałabyś jednak takiego o normalnej wadze - sylwetce?

Gość llpp
wszyscy twierdzą, że ludzie są równi Ale kto ci takich glupot nagadal? Tylko naiwni idioci zyjacy w swoim swiecie tak mysla. NIgdy nie bylo tak, aby wszyscy byli rowni i nigdy tak nie bedzie:D

Gość panna z mokrą piczą
tolerowac grube -ok. ale chłopakom penisy do nich nie stają . moze dyrektywą zmusic penisy do równego traktowania szczupłych i grubych

Gość a jakże
Zawsze tak było , jest i bedzie, że wygląd ma bardzo duże znaczenie. Liczy się pierwsze wrażenie, a później przychodzi ochota na poznanie tzw. 'wnetrza".

Gość panna z mokrą piczą
moje wnętrze dogłebnie juz wielu poznało

Gość a ja znam kilka grubych
dziewczyn, które mają facetów (na ile i czy są to udane związki nie wiem, ale to samo powiem o związkach chudych ludzi) czasem nawet dość długo i nie są to faceci niewidomi ani jakoś szczególnie upośledzeni pod względem aparycji, żeby żadna szczupła dziewczyna na nich nie poleciała.