Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wychodze za mąż

Mam 18 lat i jestem w ciąży!!

Polecane posty

Gość a moje zdanie jest takie
Ciekawa jestem czy Twój mąż Pakistańczyk będzie szczęsliwy? A może będziesz miała za teście Bin ladena ??????????? :))))))))))))

Gość bravo bravissimo
Mam świetny pomysł dla Twojego przyszłego męża - niech natychmiast po ustanowieniu wspólności majątkowej, czyli przymusowym ślubie, narobi długów. Które następnie będziesz spłacać Ty, a jak nie masz kasy, to Twoi rodzice. Mam nadzieję, że biedak też wpadnie na to. :)

Ten pakistańczykiem to był podszyw. Ja jestem wdzięczna ojcu że załatwił za mnie sprawe, chłopak teraz mieszka u nas a ja odliczam dni do naszego ślubu.

biedny szczeniak ale cóż... mógł włożyc gumę.. teraz niech drży bo tatuś wzroku z niego nie spuszcza:).

Gość biedny chłopiec
ja na jego miejscu albo bym spieralała albo szukała mocniejszych kolegów :) Jeśli zmądrzeje to uda się do sądu za zniewolenie, przymuszanie itd. 🖐️

Gość początkującytips
o lal :/ ale ktoś się tu bawi patologicznym dramatem rodzinnym..

Ojciec sam powiedział mojemu chłopakowi że nie daruje mu jeśli mnie kiedyś zostawi. Ja swojemu ojcu jestem wdzięczna, spokojnie przyjął informacje o ciąży a teraz broni tego by moje dziecko miało ojca.

Twoj ojciec nie powinein się mieszać w to, kiedyś zrozumiesz dlaczego. Nie tylko dziecko się tu liczy ale również twoje szczeście, a facet, który jest z tobą z przymusu, nie da ci szczęścia.

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej