Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inka92

własnoreczny prezent na walentynki

Polecane posty

Gość Inka92

z moim chłopakiem na walentynki chcemy zrobić sobie prezenty ZROBIĆ anie kupić. tak inaczej niż zawsze ;] tylko mam problem bo nie mam pomysłu na prezent doradzicie coś ? proszę

Gość Inka92
żebym umiała ;(

Gość początkującytips
równie dobrze możesz się pobawić rękodziełem i zając haftem krzyżykowym : ) możesz mu upiec pierniczek w kształcie cerca, posmarowany marmoladą i oblany różnokolorowymi lukrami :)

Gość pestkowata
ja w zeszłym roku też robiłam prezenty sama ;) i na walentynki zrobiłam mu książeczkę ( w kształcie serca) i na każdej karteczce napisałam za co mu dziękuje ;) a na urodziny dostał album ze zdjęciami ;) moimi i naszymi wspólnymi różnie przyozdobione, a nawet niektóre z retuszowane na tych śmiesznych stronkach w necie ;) myślę ze chociaż troszkę pomogłam ;) pozdrawiam

Gość Inka92
o jak miło jak ktoś coś mądrego i fajnego napisze ;) dzięki pestkowata

Gość pestkowata
tylko ten album to taki z pergaminem między kartkami co zdjęcia się wkleja (lepszy efekt) ;) a jeżeli masz za mało zdjęć do takiego albumu to kup jakąś anty-ramę i wywołaj kilka zdjęć, powklejaj w różne strony i też jest ciekawy efekt kiedyś koleżanka swojemu facetowi dała kartę A3 w buziakach (tzn malowała usta szminką i całowała kartkę, buziak na buziaku, ale średnio pomysł mi się podoba)

Gość Inka92
on naszych zdjec to chyba ma dosyc bo ma cala jedna sciane w naszych zdjeciach ;) to byla moja zasluga ;]

Gość KarolinaWW
własnie taki prezent na walentynki jest najbardziej doceniany. Nie wiem czemu ludzie nie decydują sie na coś takiego. Ja chyba chciałabym dostać torebkę recznie robioną, widziałam ze tutaj http://art-madam.pl/walentynki/ mają własnie takie propozycje w prezentach na walentynki. Świetny pomysł według mnie

Gość gość
Możecie również coś zaplanować. Ja ze swoim mężem wyjeżdżamy do hotelu nad samym morzem, gdzie spędzimy świetny weekend odpoczywając od miejskiego zgiełku. Do porpozycji wyjazdu wpadł nam w oko http://www.apollohotel.pl/