Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wirujaca sukienka

wirujaca sukienka

Polecane posty

Gość wirujaca sukienka

Kupilam na wesele sukienke w stylu "daerty dancing" (kojarzycie te, w ktorej bohaterka tanczyla do "Tilme of my life"?). Moja jest bardziej elegancka,ale uklada sie tak samo tz. mocno wiruje przy obrocie. Bardzo mi sie to podoba, ale troche mam obawy czy bielizny nie bedzie mi widac :/ macie jakas rade? Myslalam wstepnie o body.. Kryjace rajstopy odpadaja, bo to bedzie lato.

Gość przekombinowałaś
dirty ;) jak założysz body pod sukienkę, która raczej ma dekolt i odkryte plecy? zakładaj normalne gatki ładne, nie stringi bo jakby co to nie "zaświecisz"

Gość wirujaca sukienka
Lo matko, chyba nieprzytomna jestem... Nie wiem skad mi sie ten tytul tak przekrecil.. Stringow w ogole nie trawie, wiec na pewno odpadaja. Plecy sukienki sa cale zakryte, przod - prosty, bez rekawow typu "woda". Takze body na sile daloby sie wcisnac,ale nie wiem czy jest sens. W sumie wygladaloby jak normalne majtki, nie? A gatki mi radzisz takie typowe czy np. bokserki? (oczywiscie z gladkiego materialu,zadne koronki).

Gość przekombinowałaś
body wygląda jak majtki i to dodatkowa warstwa materiału latem, jaki mówisz. trochę ciepło majtki załóż po prostu takie, jak lubisz. pewnie trochę się suknia podniesie przy mocniejszym obrocie, ale raczej nie będziesz z tyłkiem na wierzchu pląsać. też chodziłam na wesela w takich sukniach, ale powiedziałam mojemu, że jak inni będą mogli podziwiać, to on będzie miał szlaban ;)

Gość wirujaca sukienka
:D Dobre! Tylko co powiem jak mnie jakis wuj w tancu okreci? ;) I dziekuje za porady, nie bede sie wiec stresowac tym body (przynajmniej klopot ze znalezieniem dobrego rozmiaru odpadnie :) )/

Gość przekombinowałaś
nawet jeśli będzie widać majty to przez chwilkę, ułamek sekundy więc nikt nie będzie miał czasu się przyjrzeć. możesz jeszcze próbować wolną ręką suknie przytrzymać ja postawiłam taki warunek mojemu bo się trochę bałam, że go na szalone wirowanie weźmie i faktycznie zrobię show ;) postarał się powstrzymać i było bez stresu

Body i tak bedzie wygladac jak majtki, a to dodatkowa warstwa, ktora latem sprawi ze sie zapocisz ;) Jak ktos slusznie doradzil, ogranicz swoje szalenstwa w tancu i nie zakladaj stringow ani przeswitujacych majtek a na pewno nikogo nie zgorszysz :)