Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupaq11

Schudłem 20 kg i nadal wyglądam jak gruba świnia !!

Polecane posty

Gość dupaq11

Cześć, ej schudłem już 20 kg i waże 84 kg (182 cm wzrostu) czyli normalny chłop ale nadal wyglądam jak grubas i świnia tzn. mam jakieś boczki, brzuch mi odstaje, cycki spiczaste mam (chyba ginekomastia), gruby ryj - wisi mi podbródek... nie będę owijał w bawełnę - można się zajebać :( tyle wyrzeczeń i kurwa nadal wyglądam jak prosiak IDZ PAN W CHUJ z takim czymś ! :( jak przeglądam różne fora internetowe to nawet jak ktoś traci 5 kg to po nim widać a u mnie nic - JEDEN WIELKI CHUJ POMIMO UTRATY 20 KG - nawet nie wiecie jak bardzo to jest wkurwiające... myślałem, że jak schudne to będę przystojniejszy itp ale jednak kurwa nic z tego. Aha i nie zasłaniam się grubokościstością czy czymś kurwa innym, mam sadło i chce to zrzucić ale kurwa nie mogę... tzn. zrzuciłem 20 kg ale w chuj po mnie tego nie widać, jestem załamany - ulżyło mi teraz troche. No kurwa mam 18 lat i chciałbym już mieć jakąś dziewczyne a że 99 % z nich klasyfikuje mężczyzn ze względu na wygląd no to kurwa postanowiłem zrzucić fat no i co KURWA NIC MI TO NIE DALO JA PIERDOLE WYGLADAM JAK SWINIA I TAK JUZ ZOSTANIE, TYLKO PYTAM SIE KURWAAAAA DLACZEGO ??!!

Gość yrdfs
no to zrzuc jeszcze 10 kg

Gość ja od 3 tyg
A JAKÁ DIETE STOSOWALES?

Gość shhfvbhxzfbhxkngfv
potrzebne sa jeszcze ćwiczenia fizyczne zeby ciało ładnie wyglądało zainwestuj w karnet na siłownie i bedzie super mówie ci

Gość a co ty myslales ze to tak
a ty myslales ze jak schudniesz 20 kg to bedziesz piekny, szczuply, cialo jedrne i gladkie? zapomnij!! :O ta skora bedzie ci wisiec. sadlo zgubiles, ale skora zostala, bo przeciez skory nie spalisz ;)

Gość shhfvbhxzfbhxkngfv
mój mąż waży ok 110 kilo przy 175 wzrostu i mnie sie taki spodobał i za takiego wyszłam, to że stosujesz diete i cwiczysz to robisz to dla siebie

Gość dupaq11
tzn w kwestii diety - odchudzałem się 1.5 miesiąca. Co jadłem: serki wiejskie ( nie więcej niż 4 dziennie), pomidory, obiady normalne czyli ziemniaki kotlety itp, ANI RAZU NIE BYLEM GLODNY, NIE UKLADALEM DIETY ANI NIKT MI NIE ULOZYL BO KURWA UWAZAM ZE JAK MASZ ŁEB I KURWA TROCHE OLEJU W NIM TO MOZESZ SCHUDNAC KURWA BEZ ZBEDNEGO PIERDOLENIA. AHA I PILEM KAWE I HERBATE ZIELONA ALE WSZYSTKO BEZ CUKRU

Gość a co ty myslales ze to tak
a cwiczyles cos?

musisz ćwiczyć. Jak będziesz miał wyrzeżbione cialo to i przy takiej wadze będziesz wyglądał ok

Gość dupaq11
nic nie cwiczylem, tzn. przedramie i biceps troche :) ale to na pewno nie mialo wplywu na utrate wagi CZYLI NIE CWICZYLEM

Gość dupaq11
wstaje rano z lozka ide do kibla i patrze na swoj ryj - gruba morda, CYCKI, BEBECH, kurwa... nie chodzi mi o skóre, ja nie chce mieć tluszczu... chce zeby obca osoba widziala we mnie normalnego faceta bez nadwagi kurwa, CHUJ MNIE TO INTERESUJE ZE MI MAMA POWIE ZE MAM JUZ SIE WIECEJ NIE ODCHUDZAC BO JESTEM CHUDY... masakra ja sie rozpierdole kiedys

Wulgaryzmy odzwierciedlają determinację, ale na siłownię Cię nie zaprowadzą.

Gość dupaq11
nie mam zdjec z uwagi na to ze wstydze sie swojego ciala i twarzy - zawsze usuwam zdjecia z imprez na ktorych jestem ja itp wiec nie mam zdjec. Kiedys jak zobaczylem swoj ryj na zdjeciu to leżałem pół dnia na podlodze w lazience i ryczałem a pozniej poszedlem po noz do kuchni i poprzecinalem sobie lydke, wiem ze to glupie ale robie wszystko zeby byc chudy i mi kurwa nie wychodzi

Gość dupaq11
no ale silownia odpada bo boje sie ludzi i nawet nie umiałbym kupić karnetu, i miałbym stękac podnosząc coś tam na klate przy ludziach ? to nie dla mnie...

a nie masz jakiegoś kolegi który by poszedł z Tobą? Nie masz się czego wstydzić, po to są siłownie. A jak już nie chcesz tam, to ćwicz w domu. Poszukaj w necie ćwiczeń, kup jakiś sprzęt i działaj. Samo się nie zrobi.

Gość idz na silke
bedziesz mial miesnie zamiast tluszczu. miesnie sa ciezsze wiec mozesz choc masz teoretycznie dobra wage mozesz ciagle miec za duzo tluszczu. rob aeroby+ wyciskanie, po miesiacu zobaczysz efekty.

Gość idz na silke
kup sobie ksiazke Chantal Hobbs "Nie uzywaj slowa dieta" i przeczytaj. ta kobieta wazyla 160kg jak zaczela chodzic na silownie i napisala jak sobie radzic ze wstydem.

Gość dupaq11
ale ja sie wstydze i boje ludzi !! silownia odpada... nie mam kumpli wiec nie mam z kim isc...ja pierdole tak bardzo chce schudnac a tu same przeszkody kurwa ! a najbardziej mnie wkurwia ze są tlusciochy ktore mają dostęp do sprzetu i w chuj siana zeby zrobic z siebie ludzi ale wolą pierdolic farmazony o genetyce... kurwa dajcie mi sprzet jebane grubasy to przynajmniej kogoś uszczesliwicie a nie siedzicie kurwa na tych tapczanch z dupami juz na podlodze bo sie kurwa wszystko ugina CHUJ Z TYM WSZYSTKIM, JEDEN CHCE ALE NIE MOZE A DRUGI MOZE ALE MU SIE NIE CHCE KURWA PARANOJA ! (zdania nieskładne i bez sensu ale czasami mam szajby i jazdy)

Gość pussi cat
mój mąż przy twoim wzroście waży 90 kg i wygląda jak ciacho.Może tu o proporcje chodzi.Twarz się jakoś dramatycznie nie zmieni czy schudniesz,czy przytyjesz.