Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justynkaaaaaaaa88

Kochać dwóch..????

Polecane posty

Gość Justynkaaaaaaaa88

Czy można kochać dwie osoby jednicześnie?? ja właśnie zastanawiam się czy można, wiem jedno kocham mojego aktualnego, tylko on pracuje za granicą nie ma go gdy go potrzebuje, w Pl jest tylko na święta.. Teraz odezwał się do mnie mój były facet.. nawet się z nim spotkałam, byłam z nim kiedyś 4 lata, nie widziałam ponad rok.. Nie zdradzialm obecnego, nie licząc kilku pocałunków, do sexu nie doszło, ale męczy mnie ta świadomość..:( Tęsknie za tym byłym...:(

Gość wiec dla Ciebie pocalunek
to nie zdrada? :O

Gość Justynkaaaaaaaa88
wzorem Justyny Kowalczyk uwielbiam sporty narciarskie. uwielbiam naraz za dwa kijki trzymac i uprawiac na narciarza

Gość jabolka
mam cos podobnego. tylko ze ja z obecnym jestesm 10 miesiecy a z bylym bylam rok. teraz ten byly wydzwania do mnie i prosi o powrot i jeszcze chce bic mojego obecnego xD masakra, ale wole zostac przy swoim, nie ma co rozpamietywac starych czasow, w koncu musial byc jakis powod tego, ze zerwaliscie??

Gość jabolka
choc tamten poprzedni to mi wsadzal nawet 11 cm a ten tylko 2- 3 cm

Gość jabolka
ta u gory ciagnie pale

Gość no niestety
z takimi rozterkami jakie masz ,nie chcialbym byc twoim facetem :O

Gość Justynkaaaaaaaa88
tak był powod, jego ciągłe ćpanie i oczywoiście koledzy na pierwszym miejscu... pocałunek jest zdradą ale nie dużą zdradą Staram się to opanować, kiedyś bardzo go kochałam, może potraktujecie mnie tu jak puszczalską jaką ale ja naprawde kocham mojego faceta, tylko że on jest w rokuy w Polsce tylko 11 tygodni..:( przy nim nie myśle o niczym innym ale jak go nie ma to jednak gdy tamten się do mnie odzywa nie umię go olać;(

idz za glosem serca ja zawsze tak robie i jest ok;] jesli sie okaze ze tamten cie zrani to bedziesz miala pewnoisc 100% a nie puzniej sie martwic czy czasem dobrze zrobilam ze nadal jestem ze swoim ;*

Gość jabolka
ja cie rozumiem, bo mam podobnie, tyle ze moj facet jest przy mnie, ale tez nie wiem co by sie dzialo, gdyby go tak czesto nie bylo. z bylym laczy cie duzo rzeczy tymbardziej ze bylas z nim dlugo i nikt nie uwaza cie za puszczalska ;D

Gość Justynkaaaaaaaa88
ktoś tu pisze jeszcze za mnie nick taki sam ale więcej literek "a" boje sxię ze jak dojdzie do zdrady to wyrzuty sumienia nie dadzą mi spokoju... ale z moim byłym lączy mnie masa wspólnych wspomnien, dopóki go nie widziałam było dobrze..;( a teraz..:(

Gość chwilowo niedostępne
taka stara a taka rozchwiana :O wracaj do lalek dziecko

Gość Justynkaaaaaaaa88
do abbeyblack myślisz że powinnam spróbować z tym byłym... ale nie chce stracić tego pierwszego..;(

Gość poszukaj sobie trzeciego