Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abbeyblack

jak GO zdobyć?

Polecane posty

mam chlopaka ale kocham sie w jego przyjacielu a wlasciwie to juz nimi nie sa ale to nie ma znaczenia nie wiem co powinnam zrobic bo z moim jestem tylko dlatego ze on mnie kocha ale ja wole tamtego tylko nie wiem jak go zdobyc a obecnie sie z nim przyjaznie mamy dobre relacje pomocy, pliss

Gość Justynkaaaaaaaa88
zrób treesom

jesli go nie kochasz to tak,znajdzie sobie inna taka ktora go pokocha a tak to zabierasz mu na to szanse.poza tym jesli nie kochasz to i tak odejdziesz kiedys po co to przedluzac??bycie z kims z litosci nie ma sensu. a z tamtym to moze jakos sie rozwinie jak skonczysz z obecnym,moze on tez coc czuje ale mysli ze jestes szczesliwa i nie zabiega o ciebie.zacznij od uporzadkowania zycia i dopiero wtedy pomysl,zobaczysz jak przyjaciel zareaguje na wiadomosc ze jestes wolna.

mojego obecnego odrobine kocham ale nie chcialam z nim zerwac bo jesli sie okaze ze ten moj przyjaciel mnie nie chce to bede sama bo moj obecny juz wtedy do mnie nie wruci;/

Gość stary prawiczek
chyba najprościej zapytać :D

ale to glupie myslenie jest,no zastanow sie...albo sie kocha albo nie,jak mozna kochac odrobine??skoro masz w mylach kogos innego to raczej nie kochasz.nie mozesz sie nastawiac ze sie nie uda bo byc moze odbierasz sobie szanse na milosc taka prawdziwa.poza tym jestes z chlopakiem bo nie chcesz byc sama a nie dlatego ze ci zalezy na nim,no co to ma byc?? to jest pozbawione sensu.

Gość wydaje mi się że powinnać
porozmawiać z tym "super kontaktem" co on do Ciebie czuje i czy np chciałby się z Tobą umówić.

przemysl to i zrob tak zeby nie zranic obecnego,jesli jestes z nim dlatego ze boisz sie samotnosci albo boisz sie ze go zranisz zrywajac ale jednoczesnie kochasz kogos innego lub po prostu nie czujesz tego czegos do swojego a jedynie przywiazanie lub litosc to nie ma najmniejszego sensu...po co oszukiwac siebie i kogos...nawet jak z tamtym drugim nie wyjdzie bedziesz miec szanse naprawde kogos kochac a nie oszukiwac bo takie bycie na pol gwizdka to oszustwo jednak...i on tez bedzie mial szanse na dziewczyne ktora go pokocha..

Nerwosolek to jest kobieca logika :classic_cool:

Co te dzieci teraz w gimnazjum wyprawiają :D

jesteś nieuczciwa w stosunku do faceta,z którym niby jestes,pomyś-sama nie chciałabyś ,zeby facet tak cie mamił

a teraz sobie pomysl jakbys się czuła gdyby twój facet powiedzial ci,ze w ostateczności to by z tobą był ale woli inna!!!!!!!!!!!!!!!!kobieto,zastanów się co ty mówisz!