Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

czy jestem normalna?

Polecane posty

mam faceta, od ponad roku. jestem go pewna jak nikogo innego. wiem, że będzie ze mną zawsze. ale coś jest ze mną nie tak. wiele razy widzieliśmy się nago, lubimy pieścić siebie nawzajem przez ubranie, ale kiedy zanosi się na coś więcej, momentalnie tracę ochotę na pieszczoty. na początku myślałam, że to dlatego, że nie znamy się tak dobrze, jak bym tego chciała itd, ale teraz znam go naprawdę dobrze, wiem że mnie kocha i że cokolwiek się stanie, będzie ze mną - a nadal nie potrafię zareagować normalnie na jego bardziej śmiałe pieszczoty :/. jest delikatny, romantyczny - a ja chyba nienormalna!!!!!!

Gość a wierny fan zakochany
skąd wiesz że będzie na zawsze ? jesteście po ślubie?:O co z resztą też gwarancji nie daje 🖐️

nie, nie jesteśmy po ślubie. ale to prawdziwa miłość, nic przelotnego, co dziś jest, a jutro nie ma... zresztą, nie o tym ten temat.

21:22 [zgłoś do usunięcia] mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nie, nie jesteśmy po ślubie. ale to prawdziwa miłość, nic przelotnego, co dziś jest, a jutro nie ma... zresztą, nie o tym ten temat. hahahah:D

Gość fdthdfhgf
Skoro jesteście razem rok i nie poszliście do łózka - pewnie jesteś dziewicą. Skoro jesteś dziewicą - jesteś pewnie młoda. Skoro jesteś młodą dziewicą - skąd wiesz że to ta jedyna miłość na zawsze?

Gość gnbnh
poprawilas mi humor :P

po co próbujecie mi udowodnić, że to nie facet na zawsze? może to śmieszne, dziwne, whatever. ale ja w to wierzę.

Gość vvvvvvvvvvvvvvv
Ok, takie przeświadczenie można mieć i to nic złego. Ja po wielu, wielu związkach w wieku 29 lat poznałam kogoś i OD POCZĄTKU WIEDZIAŁAM ŻE TO TEN. Wiedziałam że będziemy razem, że nam się ułoży. No i miałam rację. Teraz mam 36 lat, jesteśmy już od dawna małżeństwem i bardzo się kochamy. I po prostu wiem, że razem się zestarzejemy. Ale autorka jest chyba młodziutka, więc skąd takie przeświadczenie?

Jak można pieścić się przez ubranie??? Nie Jesteś nienormalna, Jesteś jeszcze dzieciakiem po prostu.

mam 22 lata, może to niewiele, ale pewnie i tak więcej od większości wypowiadających się tu... zostawmy kwestię partnera, bo to nie on stanowi problem - to raczej ja....

Oczywiście, że problem jest w Tobie. Jesteś wyjątkowo niedojrzała, emocjonalnie szczególnie i na seks jest po prostu za wcześnie. Grajcie w bierki.

jeśli nie chcesz udzielić sensownej odpowiedzi - nie pisz. zmarnowałeś(aś) właśnie 10 sekund swojego życia...

Ale to jest sensowna wypowiedź, uwierz mi. Jesteś jeszcze niedojrzałym dzieckiem. Boisz się, seksu, ciąży etc. Nie wiem po co się burzysz. Widać od razu, że nie dojrzałaś jeszcze do seksu.

nie uważam się za niedojrzałą osobę, a Ty mnie nie znasz i nie Tobie mnie oceniać, szczególnie pod tym względem. Nie boję się ciąży ani seksu. Dlatego nie wiem, gdzie leży problem.

Nie muszę Cię znać, wystarczy mi to, co napisałaś. Widzieliśmy się nago, lubimy pieścić przez ubrania... Dorośnij najpierw, potem weź się za seks, teraz jest za wcześnie dla Ciebie.

lapiesz mnie za słowa, bez sensu to dalej ciągnąć. skończmy temat.

Łapię za słowa? Weź się dziewczyno ogarnij, masz 22 lata, a piszesz jak 16to latka. Dziwisz się, że tak reaguję? Czas dorosnąć.

Mialas jakies przykre doświadczenia intymne?moze kiedys cos lub ktos... A moze boisz sie podswiadomie ze nie masz doświadczenia i on sie zawiedzie?porozmawiaj z nim o tym szczerze.jesli naprawde tak sie kochaćie spróbujcie to oboje rozwiązać bo niby po co byc razem a problemy rozwiązywać samemu?nie znajdziecie wytłumaczenia to sexuolog albo psycholog powinien pomoc.on w koncu znajdzie przyczynę na pewno powodzenia.

Gość ***Narzeczona ***
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Nikt nie robi ci tutaj na zlosc nikt Cie tu nie obraza nikt nie mowi ze jestes niedojrzala .... mimo ze masz 22 lata dla Ciebie na sex jest za wczesnie nie doroslas do fizycznej bliskosc z mezczyzna i tyle .... Niczym sie nie martw z czasem wszystko sie ulozy na razie dla Ciebie za wczesnie ... A pieszczenie sie przez ubranie ale wybacz takie doswiadczenia zdobywaja nastolatkowie ... w Twoim wieku kobieta powinna miec juz swiaodmosc swojego ciala umiejetnosc laczenia potrzeb emocjonalnych z fizycznymi ..... Nie jestes jeszcze kobieta na razie jestes dziewczynka ktora nastepnych kilka lat bedzie zdobywala swiaodmosc swojego ciala ....

Gość Anq25
Dla mnie to jakiś dziwne ze laska ma 22 lata i piesci sie z facetem przez ubranie...co za dziecinada...