Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jego_dziewczyna___

On jest za przystojny!!!

Polecane posty

Gość Jego_dziewczyna___

Mam faceta, jest cholernie przystojny, obiektywnie to jest duzo przystojniejszych facetow ale on ma to cos w sobie, co sprawia ze kazda kobieta jest nim zauroczona, od kolezanek po sprzedawczynie w sklepach. Widze jak na niego patrza i w ogole. Jemu to schlebia, wiadomo, nam kobietom tez jak jestesmy podziwiane przez mezczyzn. Ale mnie to zaczyna meczyc, czuje ze musze ciagle walczyc, on nigdy nie dal mi powodow do tego zebym mu nie ufala, wiem ze mu sie bardzo podobam, jest o mnie zazdrosny, kocha mnie, ale czuje sie niepewnie. Ciagle mam wrazenie ze jakas laska go sobie zakreci i cholera chociaz ja jestem tez atrakcyjna i zawsze czulam sie pewna siebie to przy nim czuje sie gorsza, nie mam takiej charyzmy jak on i te gapiace sie laski i zagadujace. Nie wyrobie niedlugo :O Zaczynam rozumiec mojego kolege ktory po 2 latach zwiazku z laska jak modelka powiedzial ze woli miec brzydka a zeby nie doczepiali sie do niej ciagle jakies fagasy ;)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa789
no,ciężki żywot z takim

wez spadaj z tego forum,tutaj ludzie pisza o prawdziwych problemach a nie takich typu twojego-jestem piękna a kasa nie miesci mi sie w portfelu -ojojoj co ja biedna zrobie-a w ogole to wypieprzaj stad

Gość Jego_dziewczyna___
O problemach a nie wyladowywaniu frustracji Vapor :P

Gość magdazzzzz
vapor chyba zrozumial ze ze swoimi gabarytami to moze wybierac tylko wsrod dwoch dziewczyn: lewa renata i prawa grabowska.vapor zamiast pisac tu idz pobiegac!!

Gość POKA JEGO
FOTE OCENIMY CZY JEST PRZYSTOJNY:)