Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crazy_angel

czy jestem naprawdę taka zimna?

Polecane posty

Gość crazy_angel

tydzień temu rozstałam się z narzeczonym. to już drugie rozstanie. po pierwszym zeszliśmy się i miała ukazać się nam nowa lepsza wizja naszej wspólnej przyszłości. dlaczego się rozstaliśmy? pisał i flirtował z innymi kobietami, okłamywał mnie :( teoretycznie wybaczyłam, uczyłam ufać się od nowa. ale coś jednak było nie tak :( początkowo byłam szczęśliwa potem zaczęłam biec w myślach w kierunku rozstania i innego mężczyzny.nadal jednak byłam z nim choć już naprawdę często się kłóciliśmy. często o mały włos ze sobą nie zerwaliśmy ale znowu jakoś ten spór został załagodzony.rok później się oświadczył. byłam szczęśliwa ale jednocześnie coś sprawiało że miałam wątpliwości :( teraz znowu okazało się że mnie czasem okłamywał i to prosto w oczy :( mało się odzywał nadal były kłótnie. większości byłam nieszczęśliwa tylk oczasem znowu czułam się kochana atrakcyjna i upragniona przez niego. po ostatniej kłótni zerwał w złości teraz przeprasza i błaga o powrót :( pisze i płacze ciągle. ale ja poczułam ulgę :( mam jednak dziwne wyrzuty sumienia że on tak cierpi a ja jestem szczęśliwa myśląc o facecie który już od dawna chce dać m iszczęscie:( jak postąpić dalej? przestać odpisywać?? to dla mnie za dużo :( przepraszam że aż tak się rozpisałam

Gość madzziiiiaaaaaaa
jakbym czytała o sobie : ((( ja tez wybaczyłam.... jestesmy razem ale to juz nie to samo ... to chyba za bardzo boli : (( sama nie wiem co Ci doradzic w takiej suytuacji bo wiem co czujesz ja tez znam takiego chłopaka który w ogien by za mna skoczył ale ja jednak nic nie czuje do niego jesli Ty czujesz cos do tego drugiego to myśle ze mogłabys dac mu szanse

Gość crazy_angel
no ja chyba właśnie czuję coś do niego.a były mi ciągle pisze i błaga. dlatego mam chyba za miękkie serce:( a wiem że jak wrócę do niego to będzie tylko z litości i znowu będę nie szczęsliwa. kiedyś ktoś mi powiedział że w miłości trzeba czasem być egoistą i patrzeć na siebie...szczególnie przy rozstaniu..

Gość aaajjjj
nie powinnas byc z kims z litosci, to i tak nie ma sensu...bo wczesniej czy pozniej i tak nie wytrzymasz w takim zwiazku...wiem, ze to ciezkie... i w Toim przypadku nie jest tak, ze to Twoja wina- to on swoim zachowaniem spowodowal to wszystko... sadze ze dalszy taki zwiazek nie ma sensu

Gość crazy_angel
chyba wiem że nie ma sensu :( ale źle mi z myślą że on tak cierpi (tzn tak pisze) a ja już myślę o innym i jestem szczęśliwa że go poznałam. czasem chciałabym być egoistką i myśleć tylko o sobie... ale dziękuję że jest ktoś kto mnie rozumie:)

Gość madzziiiiaaaaaaa
ja tez sie chce z nim rozstac chociaz tak bardzo go kocham :( ale juz nie moge .... wszystko sie tak radykalnie pozmieniało i wiem ze on mnie kocha ... ehh ale widac miłosc nie zawsze wystarcza :( nie wiem czemu to wszystko musi byc takie ciezkie a ten drugi... on by mnie na rekach nosił ale ja poprostu nie potrafie go pokochac i nigdy tego nie zrobie :( takze Ty masz lepsza sytuacje skoro cos czujesz to PRÓBUJ ; * moze naprawde warto bedzie dobrze Kochana jakos damy radeeee musimy to sobie powtarzac

Gość aaajjjj
czasami trzeba pomyslec wlasnie o sobie czasami nie da sie inaczej... nalezy tez walczyc o swoje szczescie i dazyc do tego....

Gość crazy_angel
dzięki :* Ty też dasz rady tylko bądź twarda!:) ja nie mogę powiedzieć że nie kochałam i nadal nic nie czuję do byłego ale skończyło się i już. i powiem że płakałam tylko raz teraz! a reszta to jadę na dyskotekę czy gdzieś i zaczynam żyć od nowa...jest m ichyba lepiej samej...

Gość madzziiiiaaaaaaa
ja wiem ze to rozstanie musim nastapic ale pozniej to chyba kupie sobie 20 czekolad i wejde pod kołdre na 2 dni :D :P ale co ma byc to przeciez i tak bedzie .... mam nadzieje ze bedziesz szczesliwa bardzo Ci tego zycze :)

Gość crazy_angel
uwierz że przeżyjesz:) a czasem nie warto czegoś ciągnąć jeśli już podświadomie czujesz że to nie to ;/ ja to ciągnęłam tak przez rok i widzisz i tak nie jesteśmy razem. a czekolady wsumie dobra rzecz :D:D ale ja pierwszy dzień się opychałam a drugi poszłam na zakupy kupić coś sexi i na świat:):) będziesz jeszcze szczęśliwa z kimś innym zobaczysz:)

Gość madzziiiiaaaaaaa
hehe myslisz :D ja tez zawsze uderzam w czekolade i zakupy :DD hehe czyli jestemy troche podobne :P

Gość crazy_angel
no jak widać :D:D i obie napewno damy rady zobaczysz:)

Gość madzziiiiaaaaaaa
no dobra skoro tak mowisz :D bo jak nie to mi czekolade bedziesz musiała kupic :D hehe

Gość crazy_angel
ok kupimy ją razem irazem się poużalamy :D:D:D dobrze zmykam bo jutro egzamin na uczelni ;/

Gość madzziiiiaaaaaaa
mykaj mykaj ja dzis mialam i znowu mam kolejne w przyszłym tygodniu ... :D powodzonka na egzaminie i dobranoc ja tez juz ide ;))