Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Lena_89

Ostatnie 50 z艂 ...

Polecane posty

Go艣膰 Lena_89

Hej ; ) W portfelu zosta艂o mi 50 z艂, kt贸re musz臋 przeznaczy膰 na podk艂ad. My艣la艂am o MF Lasting Performance, MF Colour Adapt, Euphora Paese Matte & Cover i Inglot ( podk艂ad r贸wnowa偶膮cy ). Dodam i偶 mam cer臋 miszan膮 z niewielk膮 ilo艣ci膮 niedoskona艂o艣ci i pozosta艂o艣ciach po nich. CZy moja cera sie 艣wieci ? zale偶y od kremu.. Teraz u偶ywam kremu Iwostin i cera 艣wieci si臋 gdzie艣 po 2-3 h. Kt贸ry podk艂ad by艣cie mi poleci艂y i co o nich s膮dzicie ? Ofc mozecie dodawa膰 swoje propozycje. B臋d臋 wdzi臋czna.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dublin
nawet na waciki nie starczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lena_89
Dzi臋kuj臋 waciki ju偶 mam ;D Nie no tak na powa偶nie.. Ka偶dy kupuje to na co go sta膰. Tymczasowo mam problem z kas膮, wiec nie moge sobie pozwoli膰 na podk艂ad za 100 z艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarymary88
Kup lepiej mineralny podklad. ;) Np. Everydayminerals czy Buff`d. Na all poni偶ej 50z艂, wczesniej warto kupi膰 pr贸bki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lena_89
Dziekuje za wypowied藕. Na pewno to rozwa偶臋. ; )

Udost臋pnij ten post

jakby zawieruszylo Ci sie gdzies jeszcze 10 zl to polecam podklad IsaDora hydralight ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lena_89
10 z艂 to akurat nie problem ; ) a mog艂aby艣 powiedzie膰 mi co艣 jeszcze o tym podk艂adzie ? bo patrz膮c na nazw臋 wnioskuj臋 iz jest on nawil偶aj膮cy. Co z kryciem? matem? trwa艂o艣ci膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w 偶yciu nie ...
nie wyda艂abym tyle na podk艂ad... musicie by膰 bogate

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lena_89
Bogate ? Przeci臋tna raczej jestem. Niestety moja cera jest nadzwyczaj wra偶liwa. Teraz u偶ywam podk艂adu Almay,ale mam zamiar go zmieni膰 na co艣 po偶膮dnego, poniewa偶 szybko sie ko艅czy (przez konsystencj臋).

Udost臋pnij ten post

Lena,zalezy,jaka masz cere.Ja mam mieszana i u mnie sie super sprawdzil. Nawilza,gdzie trzeba i matuje,tez gdzie trzeba ;) do tego uzywam jeszcze pudru matujacego na czolo i nos. Utrzymuje sie ca艂y dzien,nakladam go zazwyczaj okolo 10 rano,a zmywam o 20. Nie brudzi ubrania,co tez jest plusem i jest super wydajny... Na pewno nie polecam podkladow bourjuois czy jak to sie pisze :P po 2 godzinach juz nic z niego nie zostawalo... Owszem,jak bylam nastolatka sporadycznie uzywalam jakiegos zwyklego podkladu,zazwyczaj jak jakis pryszcz wyskoczyl. Ale latka leca i trzeba zamaskowac to czy tamto,wole wydac 60 zl na podklad niz o wiele wiecej na inne zabiegi :P Lena,podklad dostepny jest w Douglasie,jesli bys szukala.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lena_89
Kajtu艣, a jak膮 masz cer臋 ? CO艣 a'la moja ? Bo zastanawia艂am sie w艂a艣nie na LP, ale gdzie艣 wyczyta艂am, ze zapycha..

Udost臋pnij ten post

Lena,a podklad z vichy?mialam kiedys probke,fajny byl...ale jakos nie mialam okazji,zeby wybrac sie do apteki,zreszta w drogerii mozesz dobrac sobie kolor,a w aptece roznie z tym bywa,a bez sensu prosic farmaceute co i rusz o nowy odcien :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lena_89
Agawerka dzi臋kuj臋 Ci bardzo ; ) Jak na razie Twoja propozycja mnie najbardziej przekonuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lena_89
Bardzo si臋 ciesz臋, 偶e kto艣 sie wypowiedzia艂 w tym temacie, chocia偶 wyboru mi nie u艂atwi艂y艣cie dziewczyny ; ) Mam nadziej臋, ze topic si臋 jeszcze troch臋 rozwinie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 akris
hej, ja tez mam cere mieszana, krem polecam garniera zielony, zreszta caly zielony zestaw do pielegnacji, a podklad loreala match true.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lena_89
Te偶 uwielbiam kosmetyki garniera od paru lat sie z nimi nie rozstawa艂am, ale gdy dosz艂o do konfrontacji z pani膮 dermatolog musia艂am je porzuci膰 na rzecz dermakosmetyk贸w .. Gdybym tylko mog艂a to wr贸ci艂abym do garniera..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paese
Mam do zaoferowania Wysokiej jako艣ci kosmetyki Paese (dawniej Euphora), kt贸re zachwycaj膮 trwa艂o艣ci膮 i pi臋knymi kolorami. Odpowiednio dobrane potrafi膮 wydoby膰 naturalne pi臋kno kobiety. Zatem nie zwlekaj i zapoznaj si臋 z bogat膮 ofert膮 kosmetyk贸w Paese!!www.kosmetykipaese.com.pl W ofercie mamy mi臋dzy innymi: pudry, podk艂ady, cienie, b艂yszczyki, lakiery do paznokci. Zajrzyj na nasz膮 stron臋 i przekonaj si臋 偶e znajdziesz tu co艣 dla siebie:) Nie zwlekaj wystarczy klikn膮膰 i przenie艣膰 si臋 do krainy piekna Paese...www.kosmetykipaese.com.pl

Udost臋pnij ten post