Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ork1986

na co zwracacie uwage u mężczyzn?

Polecane posty

niegrzeczny - a raczej nieprzewidywalny, zaskakujący, wiedzący czego chce od życia i nie oglądający się na zdanie innych na temat swoich celów, intrygujący. Czy dobrze rozumiem niegrzeczny?

budowa ciała- wysoki [190 plus], masywne uda, wąskie biodra, szerokie ramiona, męska twarz - mocno zarysowana szczęka, duże dłonie, zgrabne pośladki męski styl bycia, taki oswojony samiec inteligencja, błyskotliwość, ciekawe i umiejętne posługiwanie się językiem polskim poczucie humoru opanowanie, kompromisowość, wyważenie ambicja na pewno nie romantyk dla mnie to to samo, co metroseksualny laluś lub gej

O takie cechy jakie wymieniłeś są nawet fajne :D:D Ale na moje pisanie nie zwracaj uwagi ... Ja zawsze chodziłam z jakimiś dresami, kibicami, chuliganami, klubowymi rozbijakami .. Jak przyprowadzałam ich do domu to mama niekiedy patrzyła na mnie z politowaniem. Chociaż teraz mam faceta w miarę zresocjalizowanego.

Gość martinakatrina123
niegrzeczny to dla mnie facet ktory jest pewny siebie, wie ze umie sobie radzic z kobietami ( tak zebym czula wyzwanie aby byc ta z ktora rady sobie nie da), czesto robi dziewczyny w chu*a ( azebym czula chec wystawienia go zanim on zrobi to pierwszy), ma powazanie w swoim gronie znajomych, umiejacy bronic siebie ( fizycznie rowniez, bierze udzial w bojkach i nie rzadko je prowokuje), brnie przeciw konwencjom, jest bystry i radzi sobie w zyciu, zdecydowany i smialy zwlaszcza odnosnie kontaktu fizycznego, nie zaluje sobie uzywek, hmm i co by tu jeszcze dodac? to taki moj typ na teraz, kiedy juz dorosne do tego wieku aby sie sabilizowac bede szukala kogos kto bedzie mialbardziej poukladane w glowie :)

wieczorne rozważania wzięły się z myśli czy ja coś robie nie tak, że nie moge poznać osoby, która pozwoliłaby na bycie ze mną blisko. Dobra, szczerze mam 23 lata, miałem w życiu jedną dziewczyne, i to chyba była jedyna dziewczyna która potraktowała mnie w porządku. Spotykałem się z innymi, ale nie ze szczęśliwym skutkiem. Poprstu się zastanawiam co moge zrobić aby być lepszym, bardziej atrakcyjnym?

Gość martinakatrina123
LILY witam w klubie :D u mnie ostatnio dresy sa na topie :D wiem ze moje wybory nie sa dobre i na reszte zycia nie wybralabym zadnego z tych obecnych i wczesniejszych ale sama miewam czasem potrzebe zgorszenia :D a przy takich moge poczuc ta adrenaline i swobode, przepraszam za wyrazenie ale moge sie pryz nich swobodnie najebać bez potrzeby trzymania fasonu. przy mezczyznie ulozonym liczylabym kazdy kieliszek...

Gość ania Mamusia
ork..dobrze. Rozumiesz. Niegrzeczny postępuje inaczej niż inni.

martinakatrina123 I dobrze :D Jak jest się młodym to trzeba się wyszaleć, a z niegrzecznym facetem najlepiej jest imprezować. Ale najgorzej jak człowiek się zakocha 😭 Trzeba go wtedy sprowadzać na dobrą droge.\ Chociaż wiesz co? Też sobie nie wyobrażam, żeby facet wydzielał mi kieliszki :P Czasem fajnie jest się upić

Gość oooooooonnnnnnnnnnAAAAAAAAAAA
Musi byc niedostępny z twardym charakterem, odważny, który nie boi się niczego, męski w każdym calu. Powyżej 180cm minimum i 100kg wagi:) Dwudniowy zarost, męski zapach, może być nawet chamski; dwuznaczny wzrok, ciekawe podteksty w moim kierunku zarzucać; nieskazitelna inteligencja, zaradność, opanowanie i ogarnięcie mojej osoby:)