Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zamłodka

Nietrafne upodobania stron obybydwu...

Polecane posty

Gość Zamłodka

A więc mam 15 lat i mam baaardzo duże powodzenie. Sęk w tym, że u 'nieco' starszych od siebie. Przedział wiekowy tak od 18 do 30(jak nie więcej:O). Mi też się podobają starsi tak do 25 lat, a nawet jeden 30 latek sie trafił, ale ma on takie szczęście, że baardzo młodo wygląda. Jak wiadomo, nie mogę się z żadnym takim związać, bo co.. Różnica wieku teraz by była niebezpieczna. Rozumiem jakbym była pełnoletnia. A z resztą i tak, jak dowiedzą się ile mam lat to albo zwiewają, albo zaczynają mieć dystans. I nie, nie jestem tapeciarą, bo jedynie co maluje to rzęsy. Nie umieram się wyzywająco. Spódniczek prawie, że nie noszę. Wiecie jak to jest, chcieć, a nie móc? Masakra. Też ktoś tak ma/miał?

Gość Zamłodka
wake up ! to jest męczące, wbrew pozorom ! :P

Gość Zamłodka
No cóż ja mam zrobić, że mnie nie interesi temat kupy, tak jak was? Zamiast tego chciałabym jakiś rad, jakiś sytuacji, cokolwiek !! :P

Gość ania Mamusia
a cóż tu radzić:D? Niech ten 30 latek bardzo młoodo wyglądający (może urodził się za wcześnie, dlatego taki młody:D) zjawi się jak skończysz 22 lata. Będziesz chciała dzieci, faceta fajnego;) On chyba będzie chciał tego samego;) A teraz? No przestań, nie te drogi;)

hehehe... no to masz problem.. a w twoim wieku ci się nie podobają? może się powoli zacznij przerzucać? a oni nie zarywają do ciebie? No pomarzyć sobie możesz, ale wiesz... Żyj trochę nastoletnością..

Gość Zamłodka
No musi się zdarzyć cud, żeby mi się spodobał taki w moim wieku... A czy ja im? NO tak, ale mam wrażenie, że się mnie boją.. Nie wiem czemu! Albo kiedyś mi jakiś facet powiedział, że jestem seksowna i jakbym była starsza to by mi coś zaproponował... powiedział to tak jakby mówił żartem, ale słyszałam od niego tysiąc podtekstów, zaczepiał mnie tak. To kumpel mojego brata i ma 23 lata... I tak się zastanawiam jak to jest możliwe, żeby z 15latka była seksowna... No może i jestem ładna, ale bez przegięcia, żeby od razu tylu do mnie leciało. No bo gdzie się nie pojawie, to od razu ślepska na mnie i flirt.. NA początku to OWSZEM jest zajebiste, ale z czasem męczące :O

Gość Zamłodka
Cóż... cóż...

Same spojrzenia i rozmowa to jeszcze nie wszystko. Nie tylko faceci tak robia. Jesli Ci sie nie podoba - splawiaj, jesli podoba to mozesz probowac cos dalej. Nie patrz bardzo na wiek, chociaz musisz pamietac ze facet w pewnym wieku potrzebuje niektorych rzeczy, jesli wiesz co mam na mysli. Sprawa jak dla mnie jest prosta, gorzej by bylo gdybys miala zerowe branie.

Gość Zamłodka
O i to właśnie wiesz dlaczego mi to przeszkadza? Ta różnica wieku? Mi nie chodzi o sam ten fakt, tylko, że im to przeszkadza, że ja jestem młoda i się wycofują. A przecież ich okłamywać nie będę, bo to sensu nie ma. A wielu mi się podoba i podobało co do mnie startowali. Tacy przystojni, że masakra, fajnie się gada, podobne zaineteresowania i tym podobne, ale znowu ta blokada ich bo WIEK... I właśnie w tym tkwi mój problem :P

Czyli szukaja tylko jednego. Wiec zadna strata dla Ciebie. Lepek w gore, biust do przodu i podrywaj panow dalej.

Gość szejku widzialam Twoje fote
ile Ty masz lat? 18? :O