Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lejdi

Motivi- opinie o marce

Polecane posty

Jak w temacie, podzielcie się swoimi opiniami odnośnie tej marki, o jakości ubrań, dodatków itd.

no właśnie ja byłam, ale ceny powaliły mnie na kolana, ciuchy fajne, jakość hmmm nie przyglądnęłam się, dlatego może ktoś się wypowie czy te ceny są adekwatne do jakości...

Sprzedają tam obuwie? Jeśli tak to w jakich cenach? I ile kosztują dajmy na to spodnie? Jakieś rurki?

hmm wiesz co nawet nie wiem czy sprzedają tam obuwie bo wpadłam dosłownie na minute tam :) na ceny spodni też nie patrzyłam, bo spodobała mi się po prostu bluzka na wystawie i chciałam sprawdzić jej cenę, więć bluzka taka czarna z metalowymi zdobieniami coś jak ćwieki gdzieniegdzie, krótki rękaw cena 130 zl ( nie wiem jaki materiał) teraz jest na przecenie za 70 zł i patrzyłam na czarną torebkę też z takimi niby ćwiekami kosztowała 204 zł (chyba to nie była skóra ale pewna nie jestem)

Gość katik
witam!! od bardzo dawna robie zakupy tylko w sklepie Motivi i mam stamtąd wiele rzeczy. Co prawda ceny są dość wysokie ale za to bardzo dobrze wykonczone i swietne jakościowo, wiec myśle ze warto. Co dla mnie jest najważniejsze kolekcja jest bardzo na czasie a nawet o krok do przodu niz w innych sklepach, i przede wszystkim jest inna niz wszedzie indziej. Jak tam kupie sukienke to wiem ze pol Krakowa nie bedzie chodzilo w takiej samej jak ma miejsce w takich markach jak zara czy h m. No i obsluga w tym sklepie jest wspaniala panie zawsze pomogą doradzic lub znalezc cos ciekawego na moja figure. Szczerze polecam ciuchy, torebki!!buty sa kiepskie

Gość to wloski sklep
mozna znalezc perelki aler wiekszosc to szmatlawce najsmieszniejsze jest to ze we wloszech bluzki kosztuja 10, 15 euro a w polsce ponad stowe hahaha

Gość hania1234
też zaglądałam pare razy do tego sklepu ale ceny mnie odstraszyły - zwykła prosta koszulowa bluzka 200 zł, klasyczne rurki ok 300 :O przy czym mialam wrazenie że te ubrania niczym szczególnym się nie wyróżniały, spokojnie można znaleźć coś podobnego a nawet lepszego gdzie indziej. Buty też tam są - ktoś wczesniej pytał - ale jakies takie.. no nie wiem, nawet nie przymierzyłam żadnych - ceny juz normalniejsze - ok 200 zł

"ale za to bardzo dobrze wykonczone i swietne jakościowo" chyba sobie żartujesz? to ze firma jest włoska to od razu wychwalamy ją za jakość? daj spokój. sztuczne materiały i naprawdę średnie wykonanie nie wspominając o plastikowych klamerkach i diamencikach. dobra jakość z tego przedziału cenowego to solar, molton, monnari. a motivi może osiąga poziom zary która wysokich lotów nie ma. nie jest tragicznie ale bez cudów jakie wypisujesz. "najważniejsze kolekcja jest bardzo na czasie a nawet o krok do przodu niz w innych sklepach" że niby z której strony? firma ma swój styl zahaczający trochę o kicz (częste w włoskich markach) ale równie podobnie jak inne marki podążają za tym co aktualnie jest na topie. w tej kolekcji masz dużo dżinsu (nic zaskakującego), koszule w kratkę, skórzane kamizelki sukienki i marynarki (tez niezbyt odkrywczo). lubię motivi mam kilkanaście ciuchów stamtąd ale w takich superlatywach to bym się o tym sklepie nie wyraziła. polecam odwiedzić motivi na wyprzedażach ceny są wtedy super. można kupić ciuchy od 10 zł i to bardzo fajne. nie dajcie się nabrać bo teraz na allegro sprzedając ich ciuchy z wyprzedaży buty przecenione na 29 zł po 100. uważajcie na materiały nie ma sensu płacić za ich poliester czy elastan więcej nic 100 zł bo na 90% gdzieś sprują się szwy. owszem super się go nosi, nie mnie się, jest wygodny itp ale na 3 kupione tam poliestrowe rzeczy 3 spruły się na obszyciu. Ja motivi odwiedzam zawsze wtedy gdy chce zrobić wrażenie na jakimś facecie, jeśli potrzebuje wyzwalając, seksownego ciucha to pierwsze miejsce do którego idę. mają bardzo małą rozmiarówkę więc sklep idealny dla szczupły ja nosząc standardowo xs (małe xs) czasem decyduje się na m bo lepiej wygląda niż s. co dodatków mam tylko szal jest super. torebki zawsze odstraszały mnie takim dziwnym eko. mierzyłam buty na wyprzedaży właśnie po 29 zł i nie kupiłam bo zal mi było wydać 29 zł na brzydkie, tandetne, twarde i nie wygodne buty. a 29 zł to przecież żadne pieniądze. lejdi -> nie wiem czy pamiętasz tubę w cekiny i sukienkę doda:P to własnie ciuchy z motivi. jakby któraś z was poszukiwała czegoś fajnego cena przyzwoita a mierzyłam ją w sklepie i całkiem dobrze leżała: http://allegro.pl/item975185756_motivi_sukienka_jeans_tuba.html#gallery lejdi i anix wiedza że nie reklama bo znają mój nick na alle:P

Gość maira24
kupuje tam tylko jeansy. odpowiada mi kolor, fason, materiał. Poza tym swiecidełka (pojedyncze perełki) ktore sa do nich przyszywane tez mi nie przeszkadzają więc ten sklep pozostaje moim faworytem jesli chodzi o zakup jeansow. Ceny jak dla mnie są dosc wysokie, ale we Włoszech czesto je przeceniają np z 80 na 40 euro, W Polsce nigdy nie trafiłam na taką przecene.

Gość dobra rada dla ciebie...
Kupiłam tam raz... sukienkę, świetną, bardzo kobiecą i naprawdę dobrze wykonaną. była wtedy na dużej promocji bo normalnie to tak z 260 kosztowała a tyle bym nie dała :-p... Czasem jak tam wchodzę to mają fajne rzeczy ale niestety strasznie drogie więc trzeba czekać na promocje. Co do jakości to jest całkiem dobra. Nie jakieś niezwykłe cudo ale jest ok.

Gość dziennikarka88
kupiłam tam rok temu śliczną , modną bluzę , droga bo 170 zł , ale piękna i dobra jakościowo

Gość gość
Robiąc zakupy z Galerii Krakowskiej wstąpiłam do Motivi do którego zawsze zaglądam będąc w innych galeriach. Na początku byłam zadowolona pomocą jednej z ekspedientek, która chciała mi pomoc w wyborze rozmiaru ubrań oraz troszczyła sie o to czy wszystko jest dobrze podczas przymierzania i czy nic więcej nie potrzebuje. Gdy zrezygnowałam z przymierzania z jednej rzeczy Pani odrazu zabrała ale chyba zapomiala sie ze jestem bo zaczęła komentować na głos do swojej koleżanki, dlaczego ja nie chce tej rzeczy. Pózniej grzecznie przyniosła mi kolejne ubrania żebym spróbowała czy te mi odpowiadają wiec znowu prxymierzylam i wybrałam sobie dwie rzeczy po czym udałam sie do kasy. Wychodząc z przymierzalni ponownie usłyszałam rozmowę o mnie i widząc mnie Pani dalej mówiła myśląc ze nie wiem o kim mówi. Gdyby nie to ze te dwa ubrania bardzo mi sie podobały to bym nic tam nie kupiła przez to co usłyszałam na mój temat. To był mój wybór co mi pasuje i w czym sie dobrze czuje a sadzać po wypowiedzi tej Pani która mnie obsługiwała to chciała na sile mi wcisnąć kilka innych rzeczy a rezygnując z nich głośno komentowała o mnie jaka to ja nie jestem.

Gość motivigirl
Pracowałam w sklepie tej marki. Jest duże ciśnienie na sprzedaż, bo marka nie reklamuje sie w gazetach, tv I internecie, star wrazenie, ze chca cos wcisnac. Ubrania Sa takiej sobie jakosci jak to wszedzie. Czasem zdaza sie, ze w kolekcjo Sa bardzo dobre gatunkowo ciuchy. Natomiast nie moge Nic zarzucic designowi. Fajne wzory, super kroje kurtek zimowych, jeansowych I skorkowych. Czesto na jakims ciuchu mamy super print nie do znalezienia w innych sklepach. Kurtki zimowe sa puchowe, takze trzeba je prac w pralni, ale fasony i trwalosc zaje.... Zaluje, ze nie kupilam tam ich wiecej. Sukienki najczęściej poliestrowe. Swetry tez, ale zdazyly sie kiedys z domieszkami wełny, kaszmirowe 100% oraz angorowe 100%. Zazwyczaj jeden fason butow jest skórzany. Ja miałam sandaly i bardzo żałuję, ze musiałam je wyrzucić ze starości i schodzenia