Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daggmarra

Windows 7

Polecane posty

Gość Daggmarra

Czy ktos korzysta z Windows 7 ? Zastanawiam sie czy go zainstalowac.

Gość Daggmarra
Dlaczego gowno ? Niby udoskonalona Vista

-trzeba ciągle udoskonalać[wtyczki,programy i te bzety -ciągłe aktualizacje meczą -własne tapety na pulpicie znikają [nie ma ich po ponownym włączeniu kompa] -zamula po podłączeniu Usb -ogólnie gówno i niewypał.. małam xp to nic takiego sie nie działoo..

Gość Daggmarra
XP mialam nie byl zly, Viste mam i tez ciagle musze aktualizowac, ciagle cos sie instaluje. Windows 7 juz kupilam, no i zastanawiam sie nad ta cala przeprowdzka.

U mnie nic takiego nie zdarzyło się. Ale mam komputer z karta graficzną HD5850 i procesorem Intel core i5. Może na trochę starszych komputerach działa inaczej. Ja jestem zadowolona.

Gość Daagmarra
Ja mam komputer 5 miesiecy, dlatego dostalam znizke na Windows 7. HP Core 2 Quad, ma cztery procesory. To szybka maszyna.

Gość Daggmarra
Chyba wiecej jest pozytywnych opini, nabiore odwagi i to zmienie.

Gość adi_P
a gdzie chcesz wgrać windowsa7 na laptopa czy na kompa

Gość camina
jest super korzystam i jestem zadowolona

Gość Daggmarra
Ja go chce wgrac w komputer.Poniewaz kupilam komputer przed zmiana (na poczatku wrzesnia). Dostalam z HP Windows Home Premium Upgrade Media i HP Upgrade Assistant, ale do tego zawolam fachowca

Gość smierdziel
w7 na pewno lepszy od visty, a kogos przyzwyczajonego do xp nie przekonasz no ale xp to inna polka wymagan :p

Gość uskok78890
windows xp jest najlepszy na laptopy lepszy od visty i 7 xp najmniej pobiera pradu jesli chodzi o baterie a vista i 7 sa energochłonne

Gość smierdziel
7 mniej od visty

Gość Daggmarra
Dzieki, z lektopu nigdy nie korzystalam. Z xp juz dawno sie pozegnalam, a moze to byl blad. Bo nazywalo sie co nowsze to lepsze. Ta Vista od poczatku mnie denerwowala, ale nauczylam sie z nia zyc. Dobrze sie z nia nie zzylam, mam nadzieje ze ten Winows 7 ulatwi mi.

Gość smierdziel
ale 7 to ukonczona vista :D dopracowana i przystosowana do nowej architektury po prostu, viste za szybko wypuscili wiec dopracowali i wypuscili pod nowa nazwa

Gość Daggmarra
Ja juz nie mam innego wyjscia. Na te moje potrzeby musze z tym pracowac.Program mam wprowadzony, a prywatnie to co potrzebuje jakos musze radzic. W xp dzialalam wiecej. Musze dopasowc sie do tych zmian. Robie to co musze , czasami troche experymentuje.

Gość przystojny sponsor
Vista śmierdzi :classic_cool: a Windows 7 nie :D

Gość dvfbrgtny
7 mke mialam juz jak tylko zostala wypuszczona do darmowego sprawdzania, nie narzkeam, po viscie jest to jeden z lepszych systemow, stabilny, jak ktos zmienia kompa, kupuje nowe kart czy procki no i gra w nowe gry to powinien zmienic