Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janek_chz12

czy moja dziewczyna jest w ciąży.

Polecane posty

Gość janek_chz12

Witam, Mam problem i potrzebuję waszej pomocy. Kochaliśmy się z dziewczyną rano w dniu, w którym wg cyklu powinna wystąpić jej miesiączka (bez zabezpieczenia). Niestety do końca dnia nic się nie stało, okres nie wystąpił, a ona twierdzi że ma dziwne bóle podbrzusza po prawej stronie. Czy to możliwe, żeby zaszła w ciążę? Czy okres może się jej spóźniać ze względu na to, że dzień wcześniej był jej pierwszy raz (wtedy z zabezpieczeniem). Czy stres wywołany zaliczeniami na uczelni ma na cykl duży wpływ? Wiem, że przed jak i po miesiączce powinny być dni niepłodne. Jest teraz na mnie zła, jak zapewnić ją o moim wsparciu i szczerych intencjach? Obawiam się reakcji jej rodziców. NIe mam zamiaru jej z tym zostawiać, kocham ją, ale nie wiem jak to wszystko rozwiązać. HELP! PILNE!

Gość janek_chz12
Sama twierdziła, że nie jest płodna. W każdym razie się jej nie dziwie i wiem że to moja wina. Nie jestem jednak tchórzem i umiem ponosić odpowiedzialność za swoje czyny.

Sama twierdziła, że nie jest płodna. :-D dobrze że nie zapewniała cię o tym że jest cyborgiem, a jej jajowody są tylko światłowodami :-P domyślam się że lat masz niewiele po tym co i jak piszesz masz dwa wyjścia.......... 1) posłuchać kafeteryjnych ''ekspertek'' od wszystkiego, a potem kupić sznur........to jest to głupsze wyjście :-P 2) odczekać spokojnie i nie stresować się byle czym, bo na tą chwilę to jeszcze jest nic..............niby niewiele mądrzejsze, ale przynajmniej nie dostaniesz sraczki z nerwów :-P

Gość janek_chz12
Mam 21 lat, i "byle co" to to nie jest.

Gość uwierz że na chwile
obecna jest to byle co

Gość janek_chz12
Czyli może być w ciąży?

Gość uwierz że na chwile
rownie dobrze moze co i nie moze. pytanie tylko z kim?

Gość janek_chz12
Co do tego nie ma watpliwosci że ze mną. Kurcze, niby dziecko to radosna nowina itp, ale w tym wieku to przesada. Jestem na siebie wściekły. Chyba kupie jej test bo się ze stresu obsr**. Swoją drogą, ponoć są środki, które podaje się "po". Tylko ze skutecznością tego jest kiepsko. Jeśli będzie trzeba pójdę do pracy, a ze studiami się zobaczy.

Gość trzeba bylo stosowac srodki
przed:O eh....dziwnie obecnie dziala ten dobor 'naturalny'-rozmnazaja sie tylko debile... chcialabym zeby to byla tylko prowokacja, ale niestety obecnie cos takiego jest norma:O