Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 rospadkaaaaaaaa

hej czy to dobry sposob na odchudzenie sie? prosze o pomoc

Polecane posty

Go艣膰 rospadkaaaaaaaa

czesc ja jestem strasznym lakomczuche, uwielbiam jesc wszystko a teraz prubuje sie odchudzic, postanowilam ze bede jesc mniej czy to przyniesie jakis rezultat podam podstawowy jeden zestaw dniowy : sniadanie-ziarnista bulka z pasztetem,kawa. obiad ryz z jabulkiem i cynamonem podwieczorek jabulko lub banan kolacja ; bulka ziarnista plasterek szynki czy tak moze byc?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 spos贸b na odchudzanie
艣niadanie zjedz sama. Obiadem podziel si臋 z przyjacielem Kolacj臋 oddaj wrogowi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rospadkaaaaaaaa
he znam to, ale musze cos malego chociadz zjesc na kolacje bo nie bede umiala zasnac, ja wiem ze jestem lakomczuch ale tak uwielbiam jesc i tak juz malo jem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spos贸b na odchudzanie
poczekaj do wiosny, wtedy 艂atwiej jest si臋 odchudza膰. Ja zamiast kolacji, jak jestem strasznie g艂odna, pije ma艣lanke naturaln膮. Ma艂o kalorii a zape艂nia 偶o艂膮dek. Ale tak jak napisa艂am, najle[piej odchudza膰 si臋 na wiosn臋, teraz potrzebuje wi臋cej zje艣膰 ni偶 normalnie, chyba dlatego, ze zimno jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sialala1111
Przede wszystkim czy to odpowiada normie kalorycznej jak膮 powinna艣 dostarczy膰 organizmowi w czasie dnia? Ja raczej obstaj臋 przy diecie "cz臋sto ale w ma艂ych ilosciach" 偶eby wtedy nie czuje g艂odu a te偶 nie rozpycham 偶o艂adka. I co wa偶ne pij臋 du偶o wody mineralnej niegazowanej, swego rodzaju ma艂e oszustwo rzo艂adka ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rospadkaaaaaaaa
ja tez wypijam 1.5l wody nieg. 2 cherbatki linea miedzy czasie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rospadkaaaaaaaa
a jak mam sprawdzic ile mam dostarczac kalorii dziennie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rospadkaaaaaaaa
a tak pozaym to mam 159cm. a waga 74 kg jestem strasznym grubasem!!!

Udost臋pnij ten post

S膮 kalkulatory wyliczaj膮ce zapotrzebowanie kcal. wystarczy w google poszuka膰. Po za tym na Twoim miejscu poczyta艂a bym najpierw o od偶ywianiu bo straszny ten tw贸j jad艂ospis przyk艂adowy. Ja si臋 nie dziwi臋, 偶e taki "偶ar艂ok" z ciebie jak organizmowi podstawowych sk艂adnik贸w pokarmowych nie zapewniasz.... Poczytaj sobie chocia偶by to: http://www.sfd.pl/PODSTAWY_UK%C5%81ADANIA_DIETY.-t527693.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miss dorcia
powtarzasz sie. powiem tak - nie ma szczuplych obzartuchow ,chyba ze maja mega d=fajne geny :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kajli22
rzeczywiscie jestes grubiutka. jesli porzadnie nie wezmiesz sie w garsc to raczej waga szybko nie spadnie. potem ewentualnie mozesz zmienic tryb zycia i jesc to co lubisz w malych ilosciach ale poki co.... twoj pomysl jest do bani

Udost臋pnij ten post